12/13/2015

YouTuben parhaat jouluvideot TOP5 | BLOGMAS

Ulkona sataa lunta ihan hillittömästi (voi kunpa lumi jäisit!) ja maa näyttää jo hiljalleen oikeasti valkoiselta, joululaulut soivat Spotifystä ja pian siirryn katsomaan YouTubesta suosikki jouluvideoitani. Tältä pitää joulukuisen sunnuntain näyttää ja tuntua! Tämä ei kuitenkaan ole ihan tavallinen sunnuntai vaan 13. joulukuutta. Kyllä, tämä on kolmas adventti ja juu, myös Lucian päivä, mutta se mitä minä haen on.. Taylor Swiftin syntymäpäivä! Happy Birthday dear Taylor! Ihanan ja rennon sunnuntain kunniaksi päätin jakaa kanssanne mun suosikkini joulunajan YouTube -videoista! Osasta olen nauttinut ja viime vuonna, osa on sellaisia, jotka ovat ilmestyneet katsottavaksi vasta vähän aikaa sitten. Jos joulumieli tai -fiilis puuttuu niin nyt vähän eväitä kasaan ja pieni YouTube -maratoni käyntiin! Ensimmäinen video on ehdottomasti mun suosikki, mutta muut videot eivät ole missään erikoisemmassa järjestyksessä! ❤︎


1. Christmas Song Challenge with Tany Burr (by Zoella 2014): Tässä on ehdottmasti yksi mun suosikki jouluvideoistani! Marraskuusta asti olen katsonut videon varmaan viisi kertaa enkä ikinä silti kyllästy. Jouluista menoa ja Zoën ja Tanyan vitsailua ja kilpailua ja hyviä joululauluja.. Tässä videossa on kaikki! Tanya Burr:in kanavalta löytyy myös Zoën kanssa tehty Christmas Quiz with Zoella, joka on myös ihan älyttömän hyvä ja katson usein nämä kaksi videota peräkkäin. 2. DIY HOLIDAY SURVIVAL GUIDE: Room decor, Drink idea & Outfit (by LaurDIY 2015): Vasta muutama viikko sitten ilmestyny video, jonka jouluisuus on musta hyvin käsin kosketeltavaa ja vaikkei varsinaisesti käyttäisi Laurenin ideoita niin videosta saa paljon jouluista inspiraatiota! Laurenin kanavalla on muutenkin aivan ihania jouluvideota täynnä fiilistelyä, lahjaideoita kuin vaikkapa herkkureseptejä niin parin vuoden kuin parin viikonkin takaa. Ennen niitä videoita, katso kuitenkin tämä!3. 6 Min to Sexy Abs (by Blogilates 2014): vaikka pöydät notkuu ruokaa ja herkkuja, yritän minäkin aina jossakin kunnossa pysyä! Balettitreenit joulun jälkeen olisivat täyttä tuskaa, jos ei yhtään treenaisi, mutta onneksi se treenaaminenkin voi olla hauskaa. Casseyn kaikki treenivideot ovat mielettömän ihania ja rankkoja kaikessa hauskuudessaan. Joulufiilistä ja loman tuntu saa varsinkin tästä videosta. Taustalla on joulukuusia ja koristeta ja Cassey on tapansa mukaan niin hyvällä tuulella!4. Holiday Party Makeup + Outfit Ideas (by Ingrid Nilsen): tässä on ehkä hieman talvisempi video vaikkei ihan niin jouluinen kuin edelliset videot. Meikki videoita on mielestäni kiinnostava katsoa, koska en ole itse meikkaamisessa mikään supernainen! Myös asu- ja muite muoti-ideoita on ihana keräillä ja tältä Ingridin videolta löytyy niin yksinkertainen ja luonnollisen näköinen meikki kuin ihania ja helppoja asuja! Sekä mulle tärkeät punaiset huulet.


5. Gift Giving with Louise! (by Zoella 2013): lahjaideoita ja Zoë yhdessä kavereidensa kanssa? Jouluiset videot on näistä tehty! Rakastan Louisen ja Zoën yhteisvideoita ja joka joulu nämä ystävykset kuvaavat videot antaessaan toisilleen lahjat. Videota on tällähetkellä neljä (kun Zoë saa lahjat Louiselta 2013 ja 2014 sekä kun Louise saa lahjat Zoëlta 2013 ja 2014) ja samalla tapaa kuin esimerkiksi Tanyan ja Zoën joululaulukilpailua.. Katson näitäkin videoita neljän videon maratonina glögikuppi ja piparilautanen vieressäni. Joulumielen lisäksi saan hyviä lahjaideoita kavereille!

Jos nämä kaikki on jo katsottu.. katso Taylor Swift's Gift Giving 2014 (!!!!), Zoella julkaisee molemmille kanavilleen joka päivä uuden videon, LaurDIY:n vanhat jouluvideot iskevät aina, AlishaMarie:n sisustusvideoilta saa koristeluun inspiraatiota, What I Got For Christmas -videot piristävät, hae YouTubesta esimerkiksi sanoilla christmas decor/treats/diy/gifts.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jee, kiva että tykkäsit! Kiitos kommentista! :-)

   Poista
 2. Jee, ihanaa että oot keränny tänne erilaisia tubettajia! Mäki katon Laurenia ja ai että sillä muuten on oikeesti tosi joulusia ja ihania videoita <3
  Tästä blogista sais muuten vielä kivemman näkösen, jos poistaisit noi alhaalla olevat pallot, katkoviivan jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan super kivaa, että joku muukin katsoo Laurenin videoita! Se on kyllä ihan mielettömän ihana ja kaikki noi diy -jutut.. Jouluisin ja syksyllä sen videot on kyllä niin fiiliksellisiä. ❤︎ Hei kiitos paljon vinkistä! Voisinkin poistaa nuo. :-)

   Poista