12/08/2015

Joululaulujen TOP10+1 | BLOGMAS

Mä alan soitattamaan joululauluja jo marraskuun alussa. Silloin sen saa jo aloittaa! Kun joululaulut alkavat soimaan kaupoissa ja radiossakin niin mä olen ehtinyt kuunnella niitä jo vaikka kuinka! Olen kuitenkin yksi niistä ihmisistä, jotka eivät näihin viisuihin kyllästy. Niitä saa kuitenkin kuunnella vain kuukauden tai pari vuodessa? (Voi niitä kuunnella vaikka keskellä kesää, mutta marras-joulukuussa on se fiilis!) Yhtenä aamuna, kun kävelin kouluun ja kuuntelin joulusoittolistaa Spotifystä, aloin miettimään mitkä ovat mun joululaulusuosikkejani. Rakkaita lauluja on niin monta ja fiiliksen (ja vuosien) mukaan laulutkin vaihtuu. Alla on jossakin järjestyksessä ehkä ne tämän vuoden (tai hetken!) suosikit, jotka toivon, että olette kuulleet!

1. Joulumaa
(versio: Katri Helena)
2.  Holly Jolly Christmas
(versio: Michael Bublé)
3. Kun joulupukki suukon sai
(versio: Laura Kemppinen)
4. Jingle Bells
(versio: Michael Bublé)
5. Last Christmas
(versio: Taylor Swift)
6. Have Yourself A Merry Little Christmas
(versio: Sam Smith tai Pentatonix)
7. Christmas (Baby please come home)
(versio: Michael Bublé)
8. Baby It's Cold Outside
(versio: Idina Menzel with Michael Bublé)
9. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
(versio: Frank Sinatra, B. Swanson Quartet)
10. I Wish It Could be Christmas Every Day
(versio: Wizzard)
+1: Kerran Joulukuun Aikaan
(versio: Diandra)

Alla on ensin oma soittolistani (jolla muun muassa on kaikki listaamani kappaleet sekä muutama muu biisi!) ja Zoë Suggin joulunajan soittolista, jossa on ihan huippuja biisejä. Jos jompaa kumpaa näistä ajattelitte kuunnella niin klikatkaa Zoën listaa! Olen hyvä promoamaan omia juttujani, haha, mutta ihan tosi. Marraskuun alusta asti olen fiilistellyt Zoën soittolistan tahdissa. Ihanaa, kun on jouluisia musiikkeja tanssimiseen, mutta myös herkistelyyn. Mitä olisikaan joulu ilman musiikkia?


Muutama kappale extraksi, sillä nämä ansaitsevat maininnan.. Sleigh Ride (versio: Pentatonix), Santa Baby (versio: Taylor Swift) Frosty The Snowman (versio: The Jacksons 5), Santa Tell Me (versio: Ariana Grande), Tonttujen jouluyö (versio: lähes mikä vain lapsikuoro), My Only Wish (versio: Britney Spears), White Christmas (versio: the Glee Cast), Varpunen Jouluaamuna (versio: Vesku Loiri) & Sydämeeni joulun teen (versio: Vesku Loiri tai Antti Tuisku).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti