12/31/2015

2015

Vuosi 2015 on ollut huima. On tapahtunut huimasti kaikkea, olen joutunut venymään ja joustamaan, tavannut paljon ihmisiä ja miettinyt ihan kaikkea. Vaikka olen kokenut upeita ja onnellisia juttuja silti se väri, joka minulle tästä vuodesta tulee mieleen on harmaa. Ei ehkä niin masentavasti kuin luulette! Kun katson kaikkia näitä kuvia, joita viikkojen varrella on kameraan ja kännykkään kertynyt muistan, että tässä vuodessa on ollut paljon väriä ja elämää. Harmaus johtuu ehkä ilmoista. Ehkä hankalalta tuntuneiden hetkien muistamisesta. Siitä, että en ole tehnyt kaikkea, mitä olisin halunnut.

Tänä vuonna olen.. 

alkuvuodesta.. alkanut treenaamaan kunnolla ja oikeasti, ollut rehellinen itselleni, luullut ysiluokkien kokeita maailmanlopuksi, kirjoitellut kymmeniä yhteishakupapereita, jutellut nettiystävien kanssa, odottanut matkaa Amsterdamiin, juonut paljon teetä, maalannut enemmän, innostunut sisustamisesta (ja muutin mun huoneen sisustusta täysin!), löytänyt uuden lempikahvilan, käynyt enemmän kahveilla ja syömässä kavereiden kanssa, lukenut hyviä kirjoja, katsonut Frozenin alkuvuodesta liian monta kertaa..

keväällä.. treenannut balettia ihan järkysti, ostanut vihdoin koulurepun, yrittänyt olla ei-niin-perfektionisti, unelmoinut, saanut elämäni ensimmäisen älypuhelimen (tätä muut olivat odottaneet enemmän kuin minä..) ja siis luonut instagramit ja snapchatit, odottanut Lonneken kanssa kesäkuuta, nähnyt upeita elokuvia, kuunnellut upeita biisejä. tullut kipeäksi liian stressaamisen takia, saanut unelma roolin meidän balettikoulun Tuhkimo -baletissa eli olin äitipuoli, leikkasin hiukset jälleen lyhyemmiksi, käyttänyt enemmän punaista huulipunaa kuin koskaan, selvinnyt peruskoulusta, tuntenut itseni kauniiksi ja ollut elämäni ensimmäisissä ylioppilasjuhlissa.

kesällä.. pelleillyt Desuconissa Vauhtiperheen kanssa, hankkinut ihanimmat bikinit, PÄÄSSYT KALLION LUKIOON, hypettänyt Amsterdamista, matkustanut Amsterdamiin, nähnyt Taylor Swiftin toista kertaa livenä (!!!!!!), tavannut rakkaimman nettikaverini Lonneken, rakastunut Amsterdamiin, ollut isosena riparilla, hengannut liian vähän mökillä (kuten joka kesä), ajannut natisevilla mökkipyörillä, käynyt ekaa kertaa kuntosalilla, lähtenyt perinteisesti PiTan -kesäleirille murkuksi, käynyt vain 3 kertaa uimassa, aloittanut lukion, stressaantunut, ollut väsynyt, hyvästellyt parhaan ystäväni yli kolmeksi kuukaudeksi, totutellut lukio elämään ja saanut lukiosta yhden tämänhetkisistä tärkeimmistä ystävistäni.

syksyllä.. käynyt syömässä muuallakin kuin kouluruokalassa ruokiksilla, rakastunut syksyyn yhä enemmän tänävuonna, saavuttanut elokuvista tutun sweet 16 merkkipaalun, viettänyt parhaat synttärit ikinä, selvinnyt ekasta koeviikosta, kuunnellut Taylor Swiftin Red -albumia, ostanut ihanan ja kalliin ruutupaidan, soveltanut erilaisia leivontaohjeita, rakastunut peruuttamattomasti tummaan suklaaseen, ollut osana elokuvaa, juonut paljon teetä, soutanut myöhään joella, käynyt kirjamessuilla,  löytänyt Zoellan uudestaan, maistanut Pumpkin Spice Lattea, täyttänyt Instagram feedini syksyisillä kuvilla, viettänyt liikaa aikaa YouTubessa, nauttinut syksystä, hypettänyt joulua, päässyt Yle Teemalle ja tehnyt keikkoja "oppikirjaesittelijänä".

loppuvuodesta.. uhmannut nukkuma-aikojani, kokeillut miten P-junalla pääsee lentokentälle,  puhunut syvällisiä, leiponut liikaa, päättänyt tehdä enemmän ja stressata vähemmän tulevaisuudessa, innostunut joulusta yhä enemmän, viettänyt hupaisat pikkujoulut, leiponut yhä lisää, viettänyt ihanan joulun, saanut Polaroid -kameran ja unelma mukini, aloittanut oman Youtube kanavan, innostunut uudesta vuodesta, haaveillut, nauranut ja nauttinut elämästä parhain mahdollisin keinoin ihanien ihmisten kanssa.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osana tätä vuotta. 2015 oli hyvä, mutta 2016 tulee olemaan parempi, sen mä tiedän ja tuntuu, että olen valmis oikeasti tekemään niitä asioita, joista olen aina unelmoinut. ❤︎ Hyvää Uutta vuotta!

4 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta! :--)

  - Elisa Van Gogh
  http://muusawho.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Uutta vuotta myö sinne! ❤︎

   Poista
 2. Tykästyin sun blogiin ihan älyttömästi ja liityin myös lukijaksi!♥
  Mullakin on blogi, jota voi käydä kurkkaamassa, jos yhtään kiinnostaa!:)

  http://justpicturess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super kiva kuulla! :-) Kiitos paljon! Kurkkailen sunkin blogiin!

   Poista