12/21/2015

Polaroids and Carousels | BLOGMAS

Joulumarkkinoita, polaroid -kuvia, sädetikkuja, joululauluja, curacao -konvehteja, Starbucks -kahveja (myös kofeiinittomia).. ja juuri sellainen ihana myöhäinen pikkujouluviikonloppu, kuin joka vuosi meillä on tapana järkätä. Even äiti majoitti meidät ystävällisesti niille ja nukuttiin olohuoneen petisohvalla kaikki kuusi/seitsemän tyttöä.. tai siis itseasiassa ensimmäisenä yönä neljä ja seuraavana viisi, koska kaksi nukkui tapojen mukaan lattialla patjoilla ja Julu pääsi tulemaan vasta lauantai-iltana hengailemaan meidän kanssa.

Mulla oli maailman parhaimmat huulipunapäivät ja hyvä olo näiden ihmisten kanssa. Ei kaduttanut vaikka söin liikaa konvehteja. Nauratti, kun kaikki kriiseilivät aamulla ruokapöydän ääressä miksei juuri postatulla instagram kuvalla ole vielä 30 tykkäystä. Pelattiin Terapiaa ja ekaa kertaa vuosiin ei rakennettu piparkakkutaloa, koska oltiin liian kiireisiä lämpimässä Starbucksissa, juostessamme metroon ja maistellessame Symphony -suklaarasian suklaita. Lopulta yömyöhään googlailtiin mikä on curacao ja miksi, pohdittiin ensivuotta (ja sitä miten mä olen pian ainoa alaikäinen tässä porukassa?!) ja pukkikin ehti meitä sunnuntai-aamuna moikata.. ja Emmy missasi tämän tapahtuman kokonaan.. monettakohan kertaa? Kiitos pukki, mulla on nyt uudet pörröiset villasukat ja karkkitanko kuusen oksalle. ❤︎

PS! Jouluaattoon on enää 3 yötä (!!!!), joulukuusi on koristeltu, huomenna menen metsästämään viimeistä joululahjaa ja mahdollisesti myös kampaaja-aikaa ja upea Star Wars VII herätti mun Tähtien Sota -rakkauden uudelleen. 

2 kommenttia:

  1. Teidän myöhäiset pikkujoulunnehan kuulostivat tosi mukavilta :) Ja aivan ihania kuvia olet saanut napsittua, oi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa todella olikin. :-) Kiitos paljon kommentista!

      Poista