12/05/2015

Christmas MUST-HAVEs | BLOGMAS

Sukat: (?) / Joulusuklaa: Fazer / Huulipunat: (?) ja  Lumene Natural Code 15 ja / Kynsilakat: Depend 32 ja Rimmel Lycra Pro 327 / Kynttilä: Saiturin Pörssi (omena-kaneli)/ Puhelin: Huawei Honor 6 / Soittolista: Christmas - Zoë Sugg (Spotify) / Käsivoide: The Body Shop / Lämpöpullo: Primark yms.
Eilisen postaus oli täysin vain sitä, mitä haluan ja aion tehdä joulukuun aikana, mutta on myös asioita, joita ilman joulunaika tuntuu todella hämmentävältä! Illat ilman spotify -soittolistoja tai pörrösukkia joulukuussa, kuullostaa absurdilta minulle. Vinkkailen siis muutamaa ihanaa juttua, jotka voisivat teidänkin iltojanne piristää. Jos teille tulee ideoita, mitä mulla ei vielä ole, mutta teidän mielestänne se kuuluu ehdottomasti jouluun, niin kertokaa ihmeessä kommenteissa! Olen innokas kokeilemaan uutta, varsinkin jos se on jotakin jouluista! ❤︎ Plus! Kiitos postaus -äänestykseen vastanneille!

 Pörrösukat mainitsinkin jo ja nuo kuvassa olevat sukat, ovat mun talven käytetyimmät sukat. Heti, kun pääsen kotiin niin vaihdan noihin. Kuvan huulipunat ovat oikeastaan käytössä ympäri vuoden, mutta syksyisin ja talvisin käytän niitä normaalia enemmän ja varsinkin tuo tummempi Lumenen huulipuna on hurjassa käytössä pimeämpinä aikoina. Punaiset kynsilakat kuuluvat ehdottomasti syksyyn ja joulunaikaan ja tuo Dependin hieman glitterinen lakka on tämän hetkisiä suosikkeja mun kynsilakkakokoelmissani. Suomen pimeämpi aika ei mun kohdalla tapahdu ilman kynttilöitä, ja kuvassa oleva yksilö on ehdottomasti mun suosikkini. Se tuoksuu omenalta ja kanelilta, eli tosi jouluiselta! Soittolistoista Zoë Suggin Christmas -lista on mun lempparini, jolta löytyy varmasti parhaat ulkomaalaiset joululaulut! Kuvassa oleva The Body Shopin käsirasva ei löydy kaupoista tänävuonna, mutta mulla sitä on vähän yhä jäljiltä joltakin vuodelta. Inkivääriltä tuo tuoksuu ja mua niin harmittaa, ettei sitä löydy kaupoista! Pelottaa käyttää tuo loppuun.. Viimeisenä mainitsen tuon punaisen lämpöpullon, jonka sain muistaakseni pari vuotta sitten parhaalta ystävältäni Emmyltä joululahjaksi. Se on niin jouluinen ja munlaiselle vilukissalle niin käytännöllinen. Kyseinen pullo on briteistä, mutta kai noita Suomestakin jostain löytyy! (Kuvasta itseasiassa puuttuu yksi muki, jonka ostin viime talvena, mutta siitä epäilemättä tulee kuvia vielä ennen joulua!)

Löytyikö kuvasta jotakin, mikä inspiroi sua? Onko sulla mulle vinkattavaa? :-)

2 kommenttia:

  1. Toi suklaa on parasta! Nää on ihania nää postaukset, tykkään kovasti kun voi fiilistellä joulua tätä kautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, muitakin joulusuklaan ystäviä! (Harmittaa hirmuisesti, kun se oikea Joulusuklaa -suklaalevy vedettiin pois kaupoista ainakin täksi jouluksi..) Ihanaa, jos tykkäät! Kiitos kommentista! ❤︎

      Poista