12/18/2015

VILMA'S GIFT TIPS | BLOGMAS

Joululahja-apuja niille, jotka tajusivat vasta nyt, että aattoon on enää 6 yötä ja lahjoja ei ole hankittu!

1. Muistele, mitä henkilö (jolle ostat lahjaa) on joskus toivonut/sanonut tarvitsevansa. Itse huomaan tekeväni tätä kaikkialla.. Siis osoitan asioita, joita haluaisin/toivoisin/tarvitsisin ja mietin aina, kuinkakohan moni saa inspiraatiota lahjoihin näistä asioista. Jokaisella on jotakin, jota on joskus toivonut! Kaverit ihastuvat johonkin vaatteeseen, mutta jättävät sen odottamaan kauppaan jotakin parempaa päivää tai hihkuvat ihanan mukin perään. Pitää muista olla korvatarkkana! Voit myös toki udella kavereiden toivelistoja ja soveltaa niitä, jos listalla on jotakin kallista. Jos kaveri toivoo vartalokuorintaa, mutta oma lompakkosi on tyhjä kuin vanha kaivo, mikset tekisi sellaista itse? Postauksen alareunassa on muutamia linkkejä helppoihin ja lompakkoystävällisiin lahjoihin!

2. Hanki jotakin sellaista, joka varmasti tulee käyttöön! Jos mitään ei tule mieleen tai kyseisellä henkilöllä on jo kaikkea mitä maailmasta löytyy.. Hanki jotain käytännöllistä ja mukavaa! Kuten Albus Dumbledore ensimmäsiessä Potter -kirjassa sanoi, koskaan ei ihmisellä voi olla liikaa sukkia. Tämä on totta! Söpöjä pörrösukkia ei koskaan ole liikaa (yksi parhaista ystävistäni panikoi saako hän tarpeeksi niitä..) ja hauskoja joulusukkia löytyy kaikista kaupoista. Monilta puuttuvat myös kunnon lapaset tai kosketusnäyttö sormikkaat, sillä sukkien tapaan myös käsineet katoavat helposti. Vaikkei Suomessa olisi pakkasta kylmä tuuli saa sormet tunnottomiksi.

3. Hae apua erilaisista blogeista/Pinterestistä/videoista! Minulle suurta apua lahjojen hankkimiseen on ollut varsinkin Pinterestistä ja erilaisista YouTube videoista. Kun katsoo monilta youtubereilta ja bloggaajilta vinkkejä, saa enemmän inspiraatiota. Omat suosikki gift guide -videoni löysin yllättäe Zoellan kanavalta. Videot ovat pullollaan joululahjaideoita niin pienemmälle kuin suuremmalle budjetille, jotka kannattaa katsoa! Youtubessa on muiltakin youtubereilta tosi hyviä vinkkejä varsinkin englanniksi. Suomeksi ideoita voi lukea erilaisista blogeista ja itse olen löytänyt paljon hyviä joululahjavinkkejä Demi.fi -sivuston kautta, jonne ihmiset paljon linkkailevat blogejaan. Pinterest on diy -ihmisen unelma ja tämä onkin aasinsilta seuraavaan vinkkiin..

4. Tee se itse! Helpompaa ja hauskempaa ei olekkaan kuin DIY! Ideoita ja ohjeita on netissä miljoonia ja tuhansia ja jokaiselle askartelijalle löytyy jokin ohje, mitä käyttää. Vaikka olisit syntynyt peukalo keskellä kämmentä eikä mikään onnistu uskon, että sinullekkin löytyy jokin diy -ohje jota käyttää. Helppoja lahjoja saa erikokoisista lasipurkeista, jotka voi täyttää vaikka lahjansaajan lempparijutuilla (kosmetiikalla/herkuilla/kynttilöillä/yms) tai tehdä purkkiin lähes valmiiksi jotkin leivonnaisaineet. Leivontapurkit ovat tosi helppo ja kätevä lahja! Toimii varsinkin sellaiselle tyypille lahjaksi, jolla on usein kiire tai joka ei osaa tai jaksa leipoa. Itsetehty lahja (vaikka se olisi kuinka yksinkertainen vain!) on saajalle usein paljon tärkempi ja ihanampi kuin ostettu.

DIY Vartalokuorinta | DIY Lahjapurkit | DIY Söpöt porokaakaot | DIY Kynttilät | DIY Lahjat miehille | DIY Leivontapurkit

2 kommenttia: