12/24/2015

Very Merry Christmas & GIVEAWAY | BLOGMAS

ÄÄNESTYS SIVUPALKISSA! ☛

Hyvää ja erittäin lämmintä joulua kaikille! ❤︎ Viettäkää aatto rakkaiden ja ihanien ihmisten kanssa, syökää hyvin ja nauttikaa. Joulu on kerran vuodessa ja sen takia ei pidä stressata mistään. Älkää välittäkö dieteistä tai muuten siitä, paljonko tulee syötyä. Joskus on lupa syödä suklaata ja torttuja vähän enemmän kuin pitäisi! Toivon, että vaikka ulkona ei ole lunta, niin kaikilta löytyisi se ihana joulufiilis ja onnellisuus, saisit jotakin mitä toivoit ja että karkkikulhossa olisi muitakin kuin niitä pahoja karkkeja (koska parhaat on jo syöty). Nauttikaa ja oleilkaa! Joulu on yhteistä aikaa varten!

Kiitos upeasta Blogmasista! Tämä on ollut aika crazy 24 päiväinen postausmaratoni! :-) Mä halusin päättää tämän Blogmasin jotenkin vähän erikoisemmin kuin tavalliseen postaukseen tai johonkin muuhun, koska ansaitsette kiitoksen lukemisesta, joten joulutervehdysten lomassa jätän teille tänne arvontatyylisen GIVEAWAYN! Palkintoja en valitettavasti voi kertoa, sillä eihän lahjoissakaan ole ideaa, jos teidät mitä sisällä on, mutta voin sanoa, että girls I know you like your cosmetics and little nice stuff. Hemmottelujuttuja tiedossa, kenties?

Teidän täytyy vain kommentoida kommenttiboxiin mikä on ollut mun Blogmasista teidän suosikkipostaus ja jättää sähköpostinne samaan viestiin, jotta saan voittajan sitten kiinni. Osallistuminen päättyy 27.12 klo 15:00, jonka jälkeen kommentoineita en valitettavasti ota enää mukaan. Voittajalle ilmoitetaan tosiaan sähköpostitse ja ilmoitan sunnuntain/maanantain aikoihin täälläkin voittajan erillisessä postauksessa!

Toivottavasti olette nauttineet Blogmasista! Mä kiitän teitä ihan hirmuisesti! Älkää huoliko, vaikka tämä loppuu niin postailu jatkuu! Tämän intensiivisen 24 päivän postailun jälkeen kerran tai pari viikossa saatte kuulla musta, eli pian taas nähdään! Giveaway voittajan merkeissä varmaan seuraavan kerran! ❤︎

Joulupukin kuumalinja on jo alkanut ja mä lähden katsomaan siis sitä. Löysin alla olevan bingon joulukuun alussa ja pakko jakaa tämä nyt kanssanne! Jos ei muuta tekemistä aamulla niin bingoa peliin! Hyvää ja rauhallista joulua! 

                      

14 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua Vilma!! ❤
  Mä oon tykännyt kyllä kaikista sun blogmas-postauksista, mutta lemppariksi tais nousta "I hate Christmas" - jotenkin niin hauska kaiken hypetyksen keskellä lukea negistelyä :-D

  Pakko muuten kans men TV:n ääreen bingoa pelaamaan, hah!

  minnamarikaa ät hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Diy: herkkuja jouluisiin leffailtoihin oli mun mieleen!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. i hate christmas :D ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Jouluisista sisustusvinkeistä tykkäsin:)

  karkk-i@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihana bingo :'''D lempparini oli ehdottomasti I hate christmas (kuten näköjään monen muunkin).
  yksisarvismies@gmail.com
  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Eilisen postaus! :) aliisa.maenpaa00@gmail.com

  http://aliisannika.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 7. " beforeidie (xmas edition)" oli kyllä ihan huippu, ja siitä sai tosi paljon inspiraatio tuleviin postauksiin, kiitos siitä. :)
  vennuli00@gmail.com
  http://venlamonika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. 16 luukku lemppari! :)

  sipila.niina@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Chirstmas MUST-DOs oli mun lemppari! :)

  aaaippa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tykkäsin tuosta beforeidie-postauksesta! :-)

  tanja.k.luoma@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mun suosikki on diy sisustusjuttu, taisi olla luukku nro 11 ^_^ revontulipalo (at) hotmail.com

  Hirmu hyvää joulua sulle! ♥

  VastaaPoista
 12. - Mun suosikit on I hate christmas ja DYI sisustus. Toi bingo on just huippu! :D kaenpesassa@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Diy sisustus postaus oli kiva :)
  katainenlotta@gmail.com

  VastaaPoista
 14. diy sisustus! helmiines.leivonen@gmail.com

  VastaaPoista