12/11/2016

❄︎ EASY Gift Guide 2016 [part. 1]

Toivoitte kovasti lahjavinkkejä postauskyselyssä! Tiedän itsekin tosi hyvin tunteen, kun en millään meinaa keksiä joko jollekkin parhaalle kaverille tai sitten vähän tuntemattomammalle tutulle lahjaa. Silloin kaivauduin blogeihin ja vlogeihin etsimään ideoita ja inspiraatiota! Toivottavasti näistä mun vinkeistäni on apua ja iloa teille! ❤︎
Lämpötyynyt: musta tuntuu, että näitä ei kamalasti ole Suomessa ja mietin aina miksi ei! Ja jos niitä on niin eivät ne ehkä ole söpöimpiä ikinä... Kuvassa olevan kuumalla vedellä täytettävän lämpötyynyn sain itse ystävältäni joululahjaksi pari vuotta sitten ja se on ollut hirmu kätevä ja kiva juttu etenkin talvella, ja se näyttää myös kauniilta sängyllä. (Tytöt, hoi! Tämä toimii ainakin mulla hyvin masun menkkakipuihin!)


Pehmosukat: nykyään tällaisia pörröisiä pehmosukkia löytyy monista kaupoista eivätkä ne ole kalliita ollenkaan. Cubuksesta mä ostan omani. Sieltä saa mun mielestä parhaimmat ja pehmeimmät sukat parhaimpaan hintaan. Pehmosukat on ihania näin talvella, kun sisällä lattiat voi olla kylmiä ja mikä sen mukavampaa kuin pitää varpaat lämpiminä samalla, kun lämmittelee peiton alla leffaa katsellen.

Sukat ylipäätään: monet sanoo sukkia tylsäksi ja tosi simppeliksi lahjaksi, ja jep; voi se tuntua tylsältä ostaa sukkia, mutta hei... Sukat on maailman käytännöllisin juttu. En tiedä teistä, mutta itse ainakin unohdan ostaa itselleni sukkia enkä jaksaisi vaivautua niitä hankkimaan. Siksi olen yliluonnollisen innokas, jos niitä löytyy paketeista. Eikä sukkien tarvitse olla tylsiä! Kuvioita ja kuvia löytyy kaupoista kaikkeen makuun. Kuvassa olevan joulusukka paketin löysin Cubukselta tosi kivaan hintaan. 

Käsirasvat ja vartalovoiteet: jälleen jotakin, josta unohdun vain unelmoimaan... Käsirasvat kuluvat nopeasti ja vartalon kosteuttaminen aina unohtuu, kun voiteita ei ole. Molempia saa isomman ja pienemmän kokoisina, eri tuoksuisina ja erilaisin koostumuksin. Kaupoissa on jouluna myös erilaisia jouluisia tuoksujakin, jotka on musta vuoden parhaimpia tuoksuja. THE BODYSHOP tarjoaa mielettömästi erilaisia lahjapaketteja täynnä vartalonhoito tuotteita ja kaikkea voi myös ostaa erikseen. Etenkin matkakokoinen kosmetiikka on huippuidea lahjaksi!

LUSH tuotteet: tosi iso kirjo kaikkea, mutta pakko mainita LUSHin tuotteet omana kohtanaan. Jos LUSH ei ole tuttu, niin suosittelen kurkkaamaan lush.fi -sivustolle ja tutustumaan kylpypommeihin, saippuoihin, shampoisiin, meikkeihin yms. LUSHilta löytyy ihan kaikkea. Kosmetiikkaa löytyy myös vegaanisena ja kaikki on käsintehtyä ja tosi luonnollista. Ihania lahjaideoita ovat esimerkiksi kylpypommit, joita voi myös käyttää esimerkiksi jalkakylpyinä. Meillä ei ole kylpyammetta, mutta rikon kylpypommeja jalkojen hoitovatiin ja saan silti nauttia LUSHin taianomaisista kylvyistä. Kaikkea voi ostaa yksittäin, mutta valmiiksi pakattuja pakettejakin löytyy.


Kynttilät: kynttilät ovat jälleen klassinen lahja, mutta sopivat jouluun ja niitäkin löytyy niin hurjasti erilaisia... Kynttilästä saa helposti henkilökohtaisen, jos tietää minkälaisista tuoksuista lahjan saaja tykkää. Eri hintaisia ja kokoisia kynttilöitä on älyttömästi. Yankee Candle on todella laadukas merkki ja heiltä löytyy montaa eri kokoa kynttilöissä. Indiskan kynttilät ovat usein kauniissa astioissa ja H&M Home -osastolta löytyy myös tätä nykyä kynttilöitä. Kannattaa muistaa katsoa myös lähi Prismat läpi, sillä niistä löytyy usein myös jonkinlaisia kynttilöitä.

Kynttiläkupit ja -jalat: usein ihmiset unohtavat kynttilöille jalat ja astiat, vaikka useat kynttilät joko vaativat tai niille suositellaan jotakin alustaa tai astiaa. Sain synttärilahjaksi Indiskasta ihanan tuikkuastian, jossa tuikun on turvallisempi palaa, mutta joka näyttää myös tosi kauniilta!

Aamutossut: mielestäni tässä on ihana lahjaidea! Itse ostin juuri hetki sitten itselleni aamutossut, ja ne ovat olleet yksi tämän hetken suosikki ostoksiani. Pehmosukat eivät joskus ole tarpeeksi meidän talon kylmillä lattioilla, joten tarvitsin tossut. Olin niitäkin miettinyt ja pohtinut pitkään, mutten vaivautunut tekemään asialle mitään. Jos lahjan saaja on mukavuuden haluinen ja tykkää söpöistä sukista, voisi hän olla aamutossujen rakastaja. Ja näitä löytyy kaikille ja monista eri paikoista! Vielä ehtii tilaamaankin, jos vaikka Victoria's Secretiltä paria unelmoi.

Pyjamat: aamutossujen kylkeen sopisi mainiosti esimerkiksi pyjamahousut tai koko pyjamasetti! Etenkin jouluinen tai talvinen sellainen, mutta miksei joku ihan tavallinenkin. Tähän aikaan vuodesta kaikkien mukavien vaatteiden rinnalla on hirveästi erilaisia pyjamavaihtoehtoja. Voisin vinkata kurkkaamaan Cubukseen, BIKBOKiin ja esimerkiksi H&M:lle, joista löytyy myös hauskoja jouluneuleita!

Jouluinen tee- tai kahvipaketti: joskus paras lahja voi olla niinkin simppeli kuin paketti hyvää jouluista teetä tai kahvia riippuen siitä, kummasta lahjan saaja tykkää. Tee- tai kahvi tulee juotua ja sopii tähän vuoden aikaan. Ja jos tuntuu, ettei tee- tai kahvipaketti ole tarpeeksi voi sen kylkeen hankkia kupin, joka voisi olla saajan mieleen!

Muutama helppo ja simppeli idea joululahjametsästykseen! Lahjoja etsiessä muistakaa, että usein ihmiset eivät halua mitään turhaa, joten älkää ostako mitään pakolla. Kuten viimeisessä lahjaideassa sanoin, joskus se simppelein juttu voi olla juuri se lahja mitä lahjan saaja tarvitsee. Onnea ja ihanaa toista adventtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti