12/09/2016

❄︎ 5+1 SUOSIKIT juuri nyt

Ajattelin vinkata muutamaa juttua, jotka ovat tehneet mun joulukuun alusta jouluisen tai muuten vain tehneet mut todella hyväntuuliseksi. (Ja pahoittelut, että postaus ei tullut ihan luvattuun aikaan! Aika kreisi päivä takana!)
❄︎ Kirkkaat talvipäivät ja jouluvalojen illat: muutamat edelliset päivät ollaan ainakin täällä Etelä-Suomessa saatu nauttia mielettömän kirkkaista ja ihanista talvipäivistä. Ne on ollut sellaisia elokuvien pakkaspäiviä. Pakkanen pisteli mukavasti poskia etenkin itsenäisyyspäivänä, kun kävin kävelyllä ennen kolmea. Eikä haittaa vaikka aurinko laskemisi, koska kun tulee pimeää alkaa ikkunoihin ja kaduille syttymään ne maagiset jouluvalot...

❄︎ BIKBOK Frosty Night Robe: tuskastuttavan pitkään etsin lyhyttä, valkoista aamutakkia, mutta mistään sitä ei löytynyt ennen marraskuuta. Ja sitten... Kiitos BIKBOK! Unelmieni aamutakki löytyi! Enää en palele kotona. Takki on niin pehmeä ja mukava, ja täydellinen pari mun uusille aamutossuilleni, jotka löysin Cubukselta.

❄︎ English Tea Shopin teekalenteri: rakastan kokeilla uusia juttuja ja suklaakalenterit jo kyllästyttävät hiukan... Löysin onneksi tänä vuonna Sokokselta English Tea Shopin adventtikalenterin. Jes, joka päivä saan maistaa uutta jouluista teemakua! ETS on laadukas merkki, joten odotuksia oli eikä kalenteri ei ole pettänyt. Näin yhdeksän teeluukun jälkeen sanoisin, että 6/9 ovat olleet mieleeni. Tämä kalenteri on munlaiselle teefanaatikolle ihan huippu.

❄︎ ZAYN feat. Taylor Swift - I Don't Wanna Live Forever: biisi tuli ulos tänään, mutta RAKASTAN TÄTÄ JO NYT. Olen ollut vahva TSwift -fani jo pian kuusi vuotta ja koko 2016 on ollut aika hiljaista Taylorin osalta. Sitten ihan yllätyksenä tänään Taylor julkaisi yhteistyössä Zayn Malikin kanssa tehdyn kappaleen I Don't Wanna Live Forever, joka on kirjoitettu Fifty Shades Darker -leffaa varten. En tiedä susta, mutta mun mielestä tässä biisissä on vain juuri ne oikeat fiilikset mun joulukuuhun... Sopii näihin pimeneviin iltoihin mysteerisillä viboillaan!

❄︎ Zoellan vlogmas ja #24DaysOfZoella: joulukuu on YouTube -addikteille täyttä kultaa vlogmasien ja jouluvideoiden suhteen. Olen super onnekas, koska mun suosikki youtuberini Zoella eli Zoe Sugg on  postaa tässä joulukuussa kaksi videota päivässä! Hänen joulufiilistelyään voi seurata vlogeista ja pääkanavalle tulee jouluisia haul -videoita, lahjavinkkejä, ruokavideoita ja vaikka mitä. Rakastan Zoen videoita ja samaistuin häneen, koska ollaan molemmat aika fanaattisia joulun suhteen. Parasta on iltaisin kääriytyä sänkyyn teekupin kanssa pitkän päivän jälkeen ja seurata Zoen päivää jouluisesta vlogista.

BONUSVINKKI ❄︎ Suosittelen erittäin lämpimästi käymään Helsingin Senaatintorin Tuomaan markkinoilla. Sieltä viimeistään löytyy 100% joulufiilikset! Karusellin ja kahvilakojujen lisäksi saattaa taiteilijoiden ja käsityöläisten kojuista löytyä puuttuvat joululahjat... Markkinat ovat auki 3.-22.12.

Viikonloppu edessä, joten rentoutukaa työlään viikon jäljiltä... Jouluun on enää pari viikkoa!

2 kommenttia: