12/01/2016

❄︎ 12 DAYS OF VILMABROWNIE?

Viime vuonna toteutin Blogmasiksi kutsumani joulukuun postausmaratonin, jossa jokaisena joulukuun päivänä joulukuun 24. päivään asti postasin jotakin hyvin jouluista. Blogmas oli älyttömän kivaa ja musta on ihana katsoa noita vuoden takaisia joulupostauksia. Se oli kuitenkin hieman stressaavaa (koska tein postauksia samaan aikaan kuin postasin niitä enkä aloittanut ajoissa...) ja pohdin jo silloin, että ensi vuonna en ehkä tee samaa vaan nautin kunnolla joulusta kaikin siemauksin, panikoiden korkeimmillaan vain koulujutuista. Nyt kun joulukuu lähestyi muutin mieleni. Ja no... Tässä sitä taas ollaan. Aloittamassa uutta joulukuun postauskierrosta! Tämän joulukuun ajan saatte postauksen joka toinen päivä joulukuun 24. päivään asti. Tiedossa on toivelistoja, jouluisia vinkkejä, reseptejä kasvissyöjille joulupöytään, leipomista, sisustusjuttuja, fiiliksiä ja vaikka mitä muuta!

Toivottavasti ootte yhtä innoissanne kuin minä, koska joulukuu on ihan parasta aikaa ja haluan ottaa siitä kaiken irti. 12 Days Of vilmabrownie mahdollistaa sen mulle näin blogin puolellakin. Jouluisia postauksia tiedossa siis läpi joulukuun. Palatkaas tänne taas ylihuomenna, jolloin täältä löytää uutta postausta kello 17!

2 kommenttia:

 1. Jes, ihanaa että päätit sit kuitekin tehdä joulukalenterin <3 Sun postauksista välittyy ain niin hyvin sellainen kiva tunnelma, joten ootan jo innolla et mitä kaikkee keksit tänä jouluna :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ihanaa, kun joku muukin innoissaan. Super kiva, että tätä odotetaan! ❤︎

   Poista