9/30/2016

SYYSKUU OLI..... kiireinen ja täynnä huonosti nukuttuja öitä. Erilaisten omenpiirakkareseptien kokeilua. Synttärionnea, porkkanakakkua ja ystäviä ympärillä. Stressiä. Yankee Candle kynttilöitä. Niin paljon koulujuttuja, että tunsin hukkuvani. Lähestyvää Puolan matkaa. Paljon sotia ja kansainvälisiä suhteita (eli HI3 kurssia). Raakapatukoita välipalaksi (mielellään omena-kaneli -makuisia!). Väriään vaihtavia lehtiä. Tuntemattoman Sotilaan lukemista. Ja siitä obsessoitumista. Syksyisiä soittolistoja Spotifysta. Lauantain terveellisiä kaurapannukakkuja. Väsymyksen unohdusta, kun keskityin niin kovasti syksystä nauttimiseen. Kurpitsoja. Pumpkin Spicea. Ensimmäistä koeviikkoa tänä vuonna. Päätöksiä siitä, että nyt alan menemään aikaisemmin nukkumaan.

Syyskuu on ollut aika kaoottinen, mutta ihana. Huomenna on toisin. Lokakuu, ole mulle ihanampi.

2 kommenttia:

  1. Samaistun lauseeseen "syyskuu on ollut aika kaoottinen, mutta ihana", niin nimittäin täälläkin :D Mut onneks on lokakuu ja uudet tuulet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyskuu selvästi tuppaa olemaan vähän kaoottinen, vai? Mutta ihana silti! Samaistun lokakuuhun ja uusiin tuuliin, ja olen tosi innoissani. ❤︎ Sun kommentit aina piristää!

      Poista