6/26/2016

T A L L I N N

Tallinna on mielettömän kaunis kaupunki. Hassua, kuinka niin lähellä on niin erilaista. En ennen tämän viikon maanantaita ollut käynyt Tallinnassa aikaisemmin (elämäni Matti Myöhäisenä jatkukoon) ja ehkä juuri siksi ihastuin vanhoihin taloihin ja mukulakivikatuihin. Matkasin pikaiselle kolmen tunnin seikkailulle Tallinnaan Isabellan ja hänen äitinsä kanssa. Ilma oli upea ja olisimme kyllä tarvinneet pidemmän ajan maissa. Shoppaileminen jäi lyhyeksi, mutta vanhassa kaupungissa aikaa kului ja olisi kulunut enemmänkin, jos laiva ei olisi odottanut.

Oli ihanaa olla meren äärellä. Tallinna oli virkistävä kokemus maisemineen ja hintoineen, sillä 2,50€ maksava kahden pallon jäätelö oli puhdasta onnea. Löysin myös kynttilän syksylle, hups! Tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi reissuksi Tallinnaan, mutta sain hieman esimakua ja raikasta meri-ilmaa.

2 kommenttia:

 1. Haha tätä oli kiva lukea kun itsekin kävin just Tallinnassa! Samaisen kolmen tunnin pikapyrähdyksen ku säkin :D Se vanha kaupunki on aivan ihana, voisin viettää siellä vaikka kuinka paljon aikaa. Ja ihania kuvia oot kans napsinu tähän postaukseen ^_^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ompa hauskaa! Tallinna on kyllä niin ihana paikka ja just toi vanha kaupunki vei ehdottomasti mun sydämen. ❤︎ Kiitos ihanasta kommentista!

   Poista