6/30/2016

S T O C K H O L M

Elämäni maailmanmatkaajana jatkukoon! Maanantai sujui tosiaan Tallinnassa (kuten tässä postauksessa kerroin), mutta perjantaina suuntasin jo taas muille maille eli meren yli toiseen suuntaan, ihanaan Tukholmaan.
Veljeni voitti lätkässä reiluna joukkuekaverina risteilyn Siljalle. Varattiin se viime tingassa juhannusviikonlopulle, joten juhannus sujui perheen kanssa merellisissä tunnelmissa. Mä päätin ottaa rennosti. En stressannut kuvaamisesta enkä odottanut ihmeitä. Odotin vain aurinkoa ja merta. Luin paljon, söin ihania ruokia, kävelin kannella ja tanssin kun siltä tuntui. Laivalla se on parasta. Jossakin vaiheessa tulee aina vähän tylsää ja silloin sitä vain on.
Tukholmassa kaupat olivat lauantaina kiinni, joten käveltiin vain pari tuntia keskustassa ennen kuin lähdettiin takaisin laivalle. Iltapäivä sujui kannella aurinkoa ottaen ja kävin hemmottelemassa itseäni  pienen kylpyläosaston porealtaissa ja älyttömän hyvässä saunassa. Löysin vahingossa unelmieni käsilaukun ja kalliista hintalapusta huolimatta kannoin sen kotiin (vanhempani halusivat maksaa vapaaehtoisesti?!). Kerrankin tuntui siltä, että mielikin sai hengähtää.

Viime vuonna jussi tuli vietettyä Amsterdamissa, nyt Tukholmassa.. Missäköhän ensi vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti