6/12/2016

BESTIES & DONUTS

Eilinen oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana päivä. Juhlin erään parhaan ystäväni, Isabellan, kanssa ensimmäistä ystävyyden vuosipäiväämme (eng. friendsaversary) picnicillä ja ehkä taustalla oli hieman sitäkin, että myös molemmille Kallion lukioon hyväksymisestä tuli vuosi täyteen.
Päivä oli YouTube videoiden kuvaamista, herkkuja, haleja ja onnen kyyneleitä. 
Ei ollut shortsikeli, mutta toteutimme picnicin silti. Silti oli yllättävän lämmintä ja pakkasimme varmuudeksi viltit laukkuihin. Valmistelimme syötäviksi ihanat toastit, pb&apple tikkuja, hedelmävartaita ja jälkkäriksi tuulihattuja sekä edellisenä iltana Arnoldsista noutamamme donitsit. Emme tarvinneet Izzyn kanssa mitään isoja bileitä. Parasta oli vain hengailla yhdessä, tanssia hölmösti auringossa, hätistellä lokkeja ja haukata palat donitseista. Kuten aina.
En uskonut löytäväni lukiosta niin läheisiä ystäviä, kuin esimerkiksi ystäväni Julu, Emmy tai Eve ovat. Yllätyin huomatessani elokuussa 2015 kuinka tärkeäksi matematiikan tunnilla vieressäni istuva Isabella muuttui. Ei mennyt kauaa, kun tajusin löytäneeni yhden parhaista ystävistäni.
Kiitos Izzy kuluneesta 365 päivästä. Onneksi on vielä tuhansia lisää edessä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Jotenkin niin hyvän mielen postaus, ja tuli itellekin kaikki ihanat lukioystävät mieleen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, jos tykkäsit ja vielä parempaa, jos tuli muistoja mieleen omista ystävistä! ❤︎

      Poista