7/07/2016

TOP5 KESÄTREENEJÄ | whole body workout


Blogilates -treenit ovat mun ehdottomia suosikkitreenejä. Mä olen tehnyt näitä treenejä pian kaksi vuotta päivittäin ja oppinut rakastamaan treenaamista. Muutoksiakin on tapahtunut. Baletin ohella ja sen kannalta Blogilates on ollut mulle tosi tärkeää. Ei ole ensi kerta, kun mainitsen Blogilatesin täällä, mutta ei varmasti myöskään viimeinen.

Mitä Blogilates sitten on? Blogilates on YouTube -kanava, jossa Cassey Ho niminen amerikkalainen fitness- ja POPPilates -ohjaaja tekee viikottain uusia treenivideoita, kokkaa Cheap Clean Eats -ohjelmassaan terveellisiä herkkuja, motivoi ja kannustaa energiallaan ihmisiä elämään terveellisemmin. Cassey on tehnyt videoita vuodesta 2009 ja jatkaa yhä! Tilaajia YouTubessa on yli 3 miljoonaa. YouTube kanavan lisäksi Casseyllä on nettikauppa, pari omaa treenivaatemallistoa ja hänen POPPilates -ohjelmansa kouluttajaksi voi kouluttautua vaikka täällä Suomessa!

Kesällä ihmisiltä löytyy usein enemmän treenimotivaatiota. Ajattelin siksi jakaa kanssanne pari mun lemppari treenivideota. Nämä voi tehdä erikseen tai kaikki samalla kertaa, jolloin saat kasaan hyvän koko vartalo treenin. ❤︎

FOR ABS: Tässä on ehkä mun suosikkini kaikista mahdollisista vatsalihastreeneistä! Rakastan kaikkia liikkeitä (vaikka treeniä tehdessä sanoisin mitä) ja video on tosi tehokas. Tehokkaan 10 minuutin jälkeen kyllä vatsassa tuntuu, ja selvästi näkyykin missä. Aika vanha video Casseyltä, mutta ihan huippu. Suosittelen.

FOR BOOTY: Kesällä on usein tosi paljon kaikkea kivaa tekemistä, että kaikille treeni ei ehkä ole se tärkein, jos edessä on shoppailua, lounastusta ja jätskikiskajädejä kavereiden kanssa.. Siksi on näitä biisihaasteita, jotka kestävät 3-4 minuuttia ja TUNTUVAT SITÄKIN PIDEMPÄÄN. Casseyn kanavalla on näitä jokaiselle kehon osalle. Tässä yksi mun lemppareista! Lyhyt, hyvä pakaratreeni ja taustalla soi Carly Ray Jepsenin koukuttava pop-biisi.

FOR ARMS: Mä vihaan punnerruksia. Myönnän sen. Haluaisin vahvat kädet ja hyvät lihakset käsiinkin (kuten Cassey videolla sanookin.. pitää olla vahva, jotta saa kannettua kaikki kauppakassit kerralla autosta), mutta aina pitäisi olla punnertamassa tai vetämässä leukoja. Ei kuitenkaan tällä videolla! Kaikki tämän treenin liikkeet tehdään seisten, punnerruksia ei edes mainita, mutta lupaan.. Kädet suorastaan huutavat.

FOR LEGS: Kaikki treenivideot, joita teen, eivät ole vain parin minuutin treenejä. Tässä on jaloille vähän pidempää settiä, mutta jälleen Casseyn iloinen asenne ja kannustuspuheet kantavat liikkeiden lävitse. Rakastan tämän videon raikkaita viboja ja omaperäisiä liikkeitä, joitka saavat sut tuntemaan kaikki jalkojen lihakset.

FOR HEART: Cardio ei ehkä ole mun lempparijuttuni ja siksi on parasta, jos ne treenit ovat lyhyitä, mutta nopea tempoisia. 5 Minute Fat Attack on killeri ja hirmu nopea tehdä. Sydän hakkaa ja jaloissakin kaikki pomppiminen tuntuu. Ne, jotka eivät usko nopeisiin ja hyviin treeneihin, kokeilkaapa tätä ja pistäkää kaikki peliin!

Nämä videot sujuvat noin 40 minuutissa! Eli tämä mun treenikollaasi menee vaikka sun tämän päivän treenistä. Kaikki tulee treenattua päästä varpaisiin aika hyvässä ajassa. Toivottavasti tykkäätte!

4 kommenttia:

 1. Hei hyvä ku pistit nää videot! Oon aiemminkin noita kattonu mut unohdin sit sen toteuttamispuolen :D Nyt jos laittais nää ihan johonki muistiin asti ni löytää sit huomisen treenin avuks. Ja hei sul on muutenki ain tosi kivoja postauksia, tykkään ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva jos näistä on hyötyä! Ja hauskaa, jos testaat! Kiitos paljon kivasta kommentista! ❤︎

   Poista
 2. Oi tosi kiva idea jakaa nämä videot, täytyy ehdottomasti kokeilla joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos kokeilet ja kiitos kommentista! :-)

   Poista