2/25/2016

IKEA ADVENTURE

"16-vuotias sisustamista ja astioita rakastava tyttö ei ole koskaan käynyt IKEASSA niin, että muistaisi siitä jotakin muuta kuin unelmat leikkipaikasta? MITÄ?!" Näitä kommentteja mä olen todella pitkään kuullu ja nyt oli aika korjata asia. Mun tämän vuoden bucketlistiinkin lopulta kirjoitin, että reissu Ikeaan on pakko tehdä. En halunnut tehdä sitä yksin, joten Julu lähti mukaani ja vietettiin tosi hauskat muutama tuntia Espoon Ikeassa. Totta kai Julu halusi tarjota mulle kunnon Ikea kokemuksen, joten makoiltiin mukavilla sängyillä, unelmoitiin walk-in vaatekaapeista, syötiin Ikean lihapulla-annokset sekä pehmikset sekä mä ostin mukaani kevään sisustusjuttuja.
Vaikken ole lähimaillakaan vielä muuttamassa mihinkään perheeni luota, niin unelmoin jo omasta kämpästä ja pohdin minkälainen se olisi. Jululla muutto on todennäköisesti ensi syksynä ihan oikea juttu, joten tavallaan me oltiin tekemässä jo valmiiksi vähän oikeaa researchia syksyä varten!
Hauskaa oli, haluan sieltä kaiken ja nyt voin sanoa, että "kyllä, olen oikeasti käynyt Ikeassa!"

PS. Älä kysy, miksi tämä oli niin iso juttu. Mä en nimittäin osaa vastata.. Haha!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siis ennen tätä reissu olin joskus pienenä Vantaan Ikeassa, mutten muista siitä oikeastaan mitään, joten.. joO oliN EKaA kERtaa! :D

   Poista
 2. Ikea on aivan järjettömän ihana liike, siellä käynnistä nyt saakin olla pähkinöinä :D Voi kun itsekin joskus pääsisi ajan kanssa tuolla tavoin viettämään kunnon Ikea-päivää, teidän käyntinne kuulosti ihan unelmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, joku fiilaa mun fiilikset! :-) Siellä kyllä pitääkin käydä ajan kanssa ihastelemassa ja valitsemassa juttuja. Mulla meni muutaman kynttilän valitsemiseenkin varmaan kymmenisen minuuttia! Kiitos kommentista!

   Poista