2/29/2016

BYE WINTER VACAY

Kerranhan neljässä vuodessa sitä saa postata 29. helmikuuta! Mun osalta tässä on viimeinen katsaus helmikuuhun ja talveen, sillä huomenna on edessä maaliskuu ja kevät. Oon ihan hirmu innoissani ja vieläpä hiihtolomalla hyvin levännyt. Eli täysin valmis kevään kiireisiin! Lomaviikkoon mahtui paljon. Nautin ihanista aamupaloista joka aamu, ystävien seurasta, leffassa käymisestä, luin taas If I Stayn, kuvasin uusia videoita, treenasin joka päivä, kävin yksin pyörähtämässä Kiasmassa, unelmoin nettikaupoissa kevään uusista muotituulista ja tein rästiin jääneitä koulujuttuja. Kirsikkana kakun päälle: päätin hiihtoloman kaverin yllätyssynttäreillä Vapianossa.
Onnistuin muuten kehittelemään oman terveellisen keksiohjeen, jotka maistuvat ihan samalta kuin aikaisemmin tekemäni rasvaiset ja epäterveelliset Amerikan browniet.  Herkuttelin siis hyvällä omalla tunnolla. Youtubereita rakastavana ihmisenä yllätyin iloisesti Tyler Oakleyn Snervous dokkarista, jonka löysin Netflixistä. En hirveästi hänen videoitaan ole katsonut, mutta tuosta pääsin jotenkin sisälle Tylerin maailmaan ja ehkä kurkkaan nyt paremmin hänen kanavalleen. Zoella ja ystäväni Emmy innostivat mut kokeilemaan yhtä sovellusta ja voin paljastaa, että video sitä koskien on tulossa YouTube kanavalleni tulevana sunnuntaina.. (Vink vink! Vika kuka on siitä screenshot!)

Hiihtoloma tuli tosi hyvään saumaan. Olo on paljon energisempi ja päivät tuntuu entistä valoisammilta. Kevät sisustuskin on lähes valmis! Yhä on viileää, mutta kyllä tämä tästä. Kevät, olen valmis ja tule. 

4 kommenttia:

 1. Oi, ihanan näköisiä noi keksit! Tää kevään tulo on kyllä mukavaa, tosi jees huomata että viidenkin aikaan on vielä valoisaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ne oli ihan hirmu hyviä, ja eikä niihin tullut mitään eläinperäistä tai epäterveellistä. Jep, tuo valo on päivieni ilo (olipa runollista). ❤︎

   Poista
 2. vegan-keksei! ja ihana toi vika kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten super hyviä vegan keksei! Kiitos, ollaan kyllä aika hilpeitä. :-)

   Poista