2/11/2017

hei pitkästä aikaa


Mitä kauemmin olen pohtinut kirjoittamista, sitä kauemmaksi olen sitä lykännyt. Ihan turhaan ja tyhmistä syistä. Päätin antaa itselleni aikaa, kun joulukuussa postailin niin usein ja se itselle annettu aika vain no... Viikko vaihtui pian kahdeksi, sitten kolmeksi ja nyt tässä on lähes puolitoista kuukautta tämän ja edellisen postauksen välillä. Hirveästi on tapahtunut ja muuttunut, olen luvannut itselleni täksi vuodeksi paljon ja vaikka mitä on edessä ettekä te täällä blogin puolella tiedä näistä jutuista mitään. Menee varmaan hieman aikaa, että saan kaiken purettua tänne, sillä haluan myös pitää blogin ajantasalla mun jutuista, mutta saatte kuulla kyllä kaikesta.

Tammikuu oli yhtä härdelliä alusta loppuun ja ehdin käydä ihan pohjalla energiatason kanssa, ja vuoden ekat huippustressitkin ehdin jo kokea. On yritetty pysyä koulujuttujen päällä ja silti sosialisoida eri ihmisten kanssa. Mä olen saanut meidän vuosikurssilaisista uusia kavereitakin vaikka ollaan jo lähes puolitoista vuotta tässä opiskeltu yhdessä. Sain myös vanhan ystävän takaisin, kun Eve tuli Costa Ricasta vaihtovuodeltaan ja voi kuinka ihanaa on, että se tuli takaisin! Lähdin tammikuussa mukaan Vegaanihaasteseen (josta olisi ollut ihanaa kirjoitella teille enemmän!) ja jäin tälle tielle. Tämä tarkoittaa nyt siis sitä, että lakto-ovo-vegetaristista olen "vaihtunut vegaaniksi". Mä rakastan tätä ja vaikka on paljon juttuja, joita yhä kokeilla ja selittää ihmisille, jotka utelee ja kritisoi, niin mä olen tosi tyytyväinen näin. Kirjoittelen Vegaanihaasteesta lisää, jos teitä kiinnostaa, niin ihan omaan postaukseensa. Otin myös itseäni niskasta kiinni ja vihdoin raahasin itseni kiropraktikolle, jolle suuntaan taas tiistaina, ja mun keho voi todella paljon paremmin. Kallion lukion musikaali, jossa olen mukana, on hyvällä mallilla ja käytiin jo Savoy-teatterissa kattomassa tiloja, koska musikaali esitetään siellä ilmaiseksi huhtikuun vikalla viikolla. Tulkaa siis ihmeessä katsomaan! Balettitreenejä on useammin kuin tarpeeksi viikossa ja pakko sanoa, että niistäkin on hyvä fiilis. Odotan innolla meidän näytöstä toukokuussa.

Kaikkein jännittävimpänä juttuna on ensiviikon WANHOJEN TANSSIT! Mä en vain voi uskoa, että viikon päästä tanssit on tanssittu ja valmistaudun jatkoja varten. Olen ihan mielettömän innoissani ja Wanhoistakin saatte kyllä postauksen. En malta odottaa, että näette mun mekon! Se on niin hurjan ihana eikä yhtään liian prinsessa.

Kiitos kaikille teille siellä, että olette yhä täällä vaikka mä olenkin elänyt hiljaiseloa. Ootte huippuja!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa sä postasit <3 Ehdin jo huolestuu et lopettaako mun yks lempparibloggaaja, mut onneks näemmä ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, et uskokaan kuinka iloiseksi sun kommentti mut tekikään! Kiitos paljon! Lämmittää kyllä mieltä ja sydäntä kuulla, että täällä on mua kaivattu. ❤︎

   Poista
 2. Kiva kun oot takaisin! :) ja voi vitsi, Wanhojen tanssit oli kyllä ihan lemppareimpia yksittäisiä päiviä lukiossa, toivottavasti sullakin on onnistunut päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla täällä taas! Kaikkien kavereiden Wanhojen tanssikertomukset on saaneet mut niin odottamaan ylihuomista (!!!) ja uskon, että omastakin päivästä tulee kiva. :) Kiitos ihanasta kommentista, Anna!

   Poista