5/07/2016

SPRING PINKS DÉCOR

Olen hullaantunut vaaleanpunaisesta. Se on ehdottomasti mun kevään juttu. Tulee mieleen ruusut, pionit, mansikat, mehujäät ja täysiin väreihinsä kasvavan kesän. Ja siksi mun huoneen sisustus on all about that pink.
Ideat vaaleanpunaissävyisestä sisustuksesta ovat heräsivät alku keväästä ja päätin, että toukokuun alussa sitten toteutan tämän keijukaisunelman. Halusin sisustuksesta valoisan, raikkaan ja keväisen. Mun huoneen seinillä olevat valokuvat tekivät huoneesta pimeän. Vaihtaessani sisustusta otin kuvat alas, ja ensi kertaa ikinä uskaltauduin jättämään mun työpöytäni ylle vain yhden taulun ja kimpuin kuivatettuja ruusuja (ensimmäinen kuva). Panostin yksinkertaisuuteen. Pöydille asettelin muutamia ihania kirjoja ja vappu innosti mua leikkimään serpentiinillä. Myös inspiroivat lauseet ja biisien sanat pääsivät tärkeään osaan. Niitä on hivutettu kaikkialle.
Meni pari päivää, että tavarat lopulta löysivät oikeille paikoille ja tietyt pöytäkoristeet näyttivät yhdessä hyvältä, mutta lopulta kaikelle löytyi paikkansa. Hetki meni myös siihen avaruuden ja valkoisuuden totutteluun.
On ihana herätä joka aamu niin raikkaaseen ja valoisaan huoneeseen. Tässä on ehdottomasti oma lemppari sisustukseni, jota koskaan oon mun huoneeseen tehnyt. ❤︎

2 kommenttia:

 1. Tällä toinen joka on hullaantunut vaaleanpunaisesta! Rakastuin ihan täysin näihin kuviin ja sisustukseen <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaahhh, ihanaa! ❤︎ Ymmärrät siis hyvin mitä tarkotan! Kiitos paljon kommentista!

   Poista