5/11/2016

SPRING FASHION

Kevät muoti ja pian tuleva kesä ovat innostaneet mua hirmuisesti uudistamaan mun vaatekaappia! Tuntuu, että väriä ja erilaisia kuvioita on liian vähän.. Missä on topit? Kukkakuvio? Vaatteita on nyt sitten tullut niin ostettua kuin tilattua tässä kevään aikana. Olen myös etsinyt paljon inspiraatiota kevät ja kesä shoppailuja varten, erityisesti YouTubesta. Eri tubettajien lookbookkeja ja haul -videoita on katsottu kevään mittaan monia kymmeniä.

 

Itse rakastan katsoa haul -videoita ja lookbookkeja. Niissä hyvin näkee eri maiden ja kaupunkien tarjontaa sekä saa itsekin ideoita omaan tyyliin ja koska itsekin tosiaan olen YouTubessa (ja postailen muuten videoita joka sunnuntai!) päätin, että otan osaa YouTuben suureen ja laajaan vaatevideoiden kirjoon. No.. Viime sunnuntaina jaoin YouTube -kanavallani uudet ja ihanat kesä/kevät kuteet videolla. Vaatteita on niin kevyisiin kesäpäiviin kuin vähän viileäämpiin kevät päiviin ja vaatteiden lisäksi videolla on myös muutamia asusteita.

Alla oleva video ilmestyi kanavalleni tänään. Spring Lookbook! Tästä mä olen tosi innoissani. Maaliskuusta asti olen tätä työstänyt ja vihdoin se on ulkona. Ensimmäiset asuvideot tuli kuvattua silloin ja viimeisimmät viime viikolla toukokuun auringossa. Lookbookin kuvaaminen oli mielettömän kivaa ja itse olen tyytyväinen lopputulokseen. Erityisesti asujen suunnittelu oli mulle mieluista. Hahah, siksi kesän lookbook on jo suunnittelussa!

Mun uusimman videon löytää aina täältä blogista tuosta sivupalkista, mutta toki mun kanavan saa tilatakkin! ❤︎
Kummasta videosta tykkäätte enemmän? Heräsikö shoppailuhimo vai onko kesävaatteet jo hankittu? ❤︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti