5/15/2016

ILOA JA JÄÄTELÖJÄ

Lämpimät päivät ja hyväntuuliset ihmiset saavat arkipäivät tuntumaan jo hieman kesälomalta. Tuntuu hassulta ravata (niitä mun hurjia muutaman tunnin koulupäiviä) koulun ja kodin välillä, kun mieli on jo kesälaitumilla. Onneksi viikonpäästä alkaa viimeinen koeviikko ja balettikausikin päättyy ensi viikolla. Tuntuu ihan hullulta, että kokonainen koulu-/harrastusvuosi olisi ihan juuri paketissa! Se tuntuu myös älyttömän hyvältä.
Viimeiset pariviikkoa ovat olleet paljon paremmat kuin koko huhtikuu ehti olemaan. Oon käynyt mökillä, juossut auringonpaisteessa, istunut minipiknikillä puistossa, lähtenyt baletista iltaisin ja ulkona on ollut yhä valoisaa ja syönyt kesän ekan jätskikiskajäden. Piparminttujäätelö rapeassa vohvelissa.. Kesäfiilikset level 100!
En vielä ihan luota tuohon Suomen kevääseen, joten vielä en ole uskaltanut lähteä mekossa ilman sukkahousuja mihinkään. (Toinen syy miksi en ole tehnyt sitä on se, että pitäisi hankkia uudet terät sheiveriin..) Nyt toiveet lämpimästä kesästä ovat isommat kuin viime vuonna enkä millään vain haluaisi sellaisia kylmiä ja sateisia kelejä. Mulla on niin paljon kivoja juttuja suunniteltu ja nyt myös virallisesti se kesätyö. Yay!

Kaikki kesän ihanat suunnittelmat motivoivat mua jaksamaan vielä vähän.. Tässä on enää pari viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti