1/11/2016

INSPIRATION BOARD

Kuten tiedätte, viime vuonna mä rakastuin sisustamiseen ja mun huone on viimeisen vuoden aikana muuttunut ihan hurjasti.. useaan otteeseenkin! Kalusteet on vaihtuneet ja pienet sisustuselementit on vaihtaneet paikkaa tiuhaan tahtiin. Sisustaminen on mukavaa ja stressiä lievittävää. Se vie ajatukset pois arjesta. (Ja vie mut kaikenmaailman sisustuskauppoihin ja tavaratalojen niille hyllyille, jossa ei mun ikäisiä näy..)
Uudeksi vuodeksi suunnittelin itselleni inspiration boardia, taulua, jossa olisi kuvia asioista, jotka mua inspiroi ja tekee mut iloiseksi. Tartuin sitten saksiin ja vanhoihin Demi -lehtiin, kaivoin valokuvia ja viime kesänä Amsterdamista ostettuja kortteja laatikoista, tulostin muutaman kivan kuvan ja rakensin itselleni inspiroivan ja mun näköiseni taulun. Nyt se seisoo Ikean hyllykön päällä ja oikeasti valaisee mun huoneen. Tunnelmavalojen ja muutaman yksinkertaisen purkin ja kirjan kanssa se on täydellinen. Aikaisemmin olen tehnyt vain mun ilmoitustaulustani jonkinlaisen sen kauden teemaisen inspiroivan kollaasin, mutta nyt tein kerrankin näin isosta taulusta ja olen hirmu tyytyväinen.

Lisäkuvaa ja muutama muukin inspiroiva vinkki uudella videolla mun YouTube -kanavalla!

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon tosta Zoe:n kuvasta, mekko on niin nätti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jepjep! Et ole ainoa, joka sitä rakastaa. :D Löytyi jostakin vanhasta Demistä tuo kuva ja en edes miettinyt leikkaanko sen tähän..

      Poista