1/05/2016

H FOR HAPPINESS

Vapaaehtoisia aikaisia aamuja, ihania aamupuuroja, ulkona paukkuva pakkanen ja sisällä onnellinen  lukiolainen, jonka loma alkaa olla lopussa. Loma on ihanaa. (En tiedä, mikä mun fiilis sen loppumisesta on..) Vielä olisi huominen villiä ja vapaata, kunnes pakko jälleen palata ahkeran opiskelun pariin ja tappotreeneihin. Nyt vielä kuitenkin elän lomapäivissä, joissa aamupalaksi on luksus-kaurapuuro ja aamupäivästä Blogilates -treenejä. Iltapäivät ja illat menee ihan siivillä kirjoja lukiessa ja eri blogeja selaillessa, uusista jutuista inspiroituessa. Nämä pari päivää kukaan kaveri ei oikein ole ehtinyt näkemään, joten oon siis chillaillut kotona. Tänään illemmalla Julu tulee onneksi tänne yökyläilemään ja pelastaan mut yksinäisyydeltä. Ihana nähdä sitäkin pitkästä aikaa. ❤︎
Vaikka kaikki varsinkin snapchatissa tuota pakkasta ja kylmyyttä valittavat, niin mua ei oikeastaan haittaa. (Kunhan sisällä ei ole kylmä!) Löysin kaapista ihanat saappaat, mulla on paksu kaulahuivi, söpö pipo ja söpöt lapaset. Eilen kävin keskustassa ja huomasin, että ihmeen hyvin tuo pakkanen kyllä laittaa kävelemään vähän ripeämmin. Ei huono juttu! Aamuisin lähtee kotoa ehkä vähän pirteämpänä. Kuumalla kelillä mun olo on aika laiska, mutta pakkasella.. Mä olen kuin duracel -pupu! Ja uuden vuoden inspiraatio on juuttunut muhun, joten energiaa riittää.

Joten arki, olen energinen ja valmis haasteisiin! (Koeviikko sinä voit kyllä vielä odottaa..)

6 kommenttia:

 1. Kirjotat niin kivasti, että tuli jotenkin älyttömän hyvä fiilis tätä lukiessa - myös postauksissasi olevat kuvat näyttää hyviltä, mitä nyt vähän selailin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, onnistuin siis tehtävässäni, jos tyli hyvä fiilis! Kiitos kommentista! ❤︎

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, jos on sun mieleen! :-)

   Poista
 3. sun blogi on rakkautta. sait uuden lukijan, pus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkautta rakkautta sinne! Kiitos ja pus ihana uusi lukija! ❤︎

   Poista