6/19/2015

Just the other side of Amsterdam

dam2
Täällä sitä vihdoin ollaan! Lentokoneella lennetty Saksan ylitse kauniiseen ja hämmentävään Amsterdamiin pitkän odotuksen jälkeen. En ehtinyt edes huomata, kuinka aika lensi ja tämä päivä tuli näin nopeasti. Muutamissa aiemmissa postauksissa olen ehtinyt varoittelemaan lähtöäni ja no.. Nyt olen jo täällä - mukavassa hotellihuoneessa Sliterdijk:in juna-aseman läheisyydessä. Amsterdam on niin kaunis. Rakastan jo nyt.

Ehdittiin jo siis tänään hiukan täällä seikkailemaan (vaikka aamulla vasta saavuimme), mutta suuremmat seikkailut odottavat seuraavissa päivissä.. Hassua viettää juhannusta ilman mökkiä ja kokkoa kaupungissa, kun perhe on siellä. Onneksi mun kanssa täällä keskikesänjuhlaa viettää paras ystäväporukka ikinä. Julu, Eve, Emmy ja Sanna on ihan loistavaa matkustusseuraa vaikka ongelmia tulis eteen.

Hotellin suihku vähän tulvii, viereisessä huoneessa on bileet ja respan nuori vastaanottovirkailija on söpö. Ylihuomenna nähdään Taylor Swift livenä (jälleen!!!) ja toi fakta kuullostaa ihan epätodelliselta! Taylorin lisäksi nään myös mun pitkäaikaisen ja rakkaan hollantilaisen ystäväni Lonneken, johon tutustuin netissä. Hii! Amsterdam on niin jännittävä!  Paljon juttuja tapahtuu ja kuvia on nyt jo otettu melkein liikaa. Näätte niitä sitten, kun saan tämän reissun jälkeen ajatukset kasaan..

Kuvat lainattu weheartit:stä.
dam1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti