6/17/2015

#kalliokutsuu

tumblr_nq1hmkDqUa1roq02lo3_1280
Toivuttuani uskomattomista, iloisista ja häkeltävistä uutisista voin vihdoin tulla kertomaan teillekkin minne tietäni jatkan syksyllä. Viime torstaina, 11.6, selvisivät lukiopaikat. Keskiviikon ja torstain välinen yö oli hirveää tuskaa ja keskiviikkona sain muutaman karsean ahdistuskohtauksen, koska jännitti ja pelotti niin himputisti se, mihin lukioon minut oli hyväksytty. Torstaina heräsin sitten ennen kahdeksaa ja tärisevin käsin avasin koneen.. Kuten postauksen otsikostakin voitte päätellä: tämän tytön koko nimi löytyi Kallion Ilmaisutaidon Lukion nettisivuilta lukioon hyväksyttyjen listasta. Sydän ei ole, Taylorin Lontoon keikkaa lukuunottamatta, koskaan hakannut noin lujaa. Nyt on paikka hyväksytty, kirjojen metsästys alkanut ja yhä sulattelen tuota faktaa, että Kalliossa mä seuraavat kolme vuotta opiskelen. Ja kyllä: tuli sitä muutamia onnenkyyneliä vuodatettua ja äiti teki kakun, kun pääsin illalla kotiin. :-)

2 kommenttia:

 1. Vau, onnee ihan hirveesti!

  ja muuten hei, näytin muuten siu kuvaa mun kaverille, ja totesin et "eks nii et näyttää ihan Taylorille?" ja se katto hetken kuvaa silmät pyöreinä ja totes et "joo" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos ihan hirveesti sekä onnitteluista, että tosta koko kommentista! ♥ Menen aina ihan sanattomaksi, kun kuulen, että joku on pitänyt mua Taylorin näköisenä sillä se on ehdottomasti yksi maailman kauneimpia ihmisiä ja kun joku vertaa minua - tavallista suomalaista tyttöä - häneen.. Kiitos, kiitos, kiitos! Kiittele myös kaveriasi tuosta! Täällä on nimittäin yksi erittäin otettu ja iloinen bloggaaja. :-)

   Poista