10/12/2014

Autumn leaves falling down like

autumn1 autumn2 autumn6 autumn3 autumn5 autumn7
Isosleirillä viime viikonloppuna vietetyt päivät oli ihania, omalla tavallan ihan turhia, täynnä naurua ja syksyn lehtiä, joita mä vaan niin rakastan. Rakastan myös tuota huivia, joka mulla noissa kuvissa on. Inspiroidun siitä joka päivä uudestaan vaikka se onkin niin yksinkertainen. :-) Heti kun lähtee näiden talojen ja teiden keskeltä syrjempään (meijän tapauksessa Siuntioon) niin syksy tuoksuu tosi vahvasti ja kuvausmaisemat vaan paranee. Kaikki seurakunnanleirit Viljan kanssa on yhtä parhautta! Meidän juttu on se, että ollaan kaikkialta myöhässä (koska ollaan kuvailemassa) ja heitetään Raamattu -läppää, joka on ihan sairaan huonoa.  Kiitos Vilja, kun viitsit kuvailla ja itekkin olla taas kuvattavana. Vaikken itse mikään maailman uskonnollisin ihminen olekkaan seurakuntien leireillä rauhottuu ihan eri tavalla ja on hauskaa, kun kaikki on niin hyvin mukana. Kiva muistella viime viikonloppua, kun oikeasti teki jotain.. Koko tän viikonlopun oon niin sanotusti lahnannut kotona läksyjen ja koekirjojen kanssa. Pari koetta vielä ja keskiviikkona syyslomalle! ♥ Muistakaa pysyä lämpimänä, koska flunssat on ulkona näillä keleillä. Kuuma kaakao, kahvi tai tee ei tee pahaa. ;-)

4 kommenttia:

 1. Ihania syyskuvia ♥ Itsekin ennen isostelleena rakastin suunnattomasti noita leirejä! Siellä oli aivan oma tunnelmansa ja aina yhtä mahtava meininki ja porukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tulin tosi hyvälle tuulelle sun kommentista. ♥ Mahtavaa, kun joku ymmärtää. Sulla on muuten aivan ihanan yksinkertanen ja kaunis blogi. :)

   Poista
 2. Iiiihania kuvia! Mä en tienny yhtään tästä sun uudesta blogista - tosi raikas ja yksinkertanen, tykkään kovasti (: Näytät tosi nätiltä noissakin kuvissa (: ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii, kiitos paljon! ♥ Vaihtelu tuli tarpeen ja tykkään tästä itsekki enemmän. :)

   Poista