4/08/2017

3x [kevät] YANKEE CANDLES


Vuodenaikojen ja sesonkien vaihtuessa alkaa kaupoissa vaihtumaan värit, tuoksut ja sesonkituotteet. Tiedätte, kuinka iso kynttiläfriikki olen ja voitte vain uskoa, miten innoissani olin, kun kuulin uusista kevään kynttilätuoksuista... Keväthän on kaksin verroin helpompi kahlata läpi, kun on freesejä kynttilöitä lämmittämässä yhä kevään koleita iltoja.

Sisustuskauppa.com on ehdottomasti suosikkipaikkani, josta lähteä uusi kynttilöitä ja muitakin sisustustarvikkeita etsimään! Mannerheimintiellä ihan Kisahallia vastapäätä sijaitseva putiikki on helppo bongata ikkunoissa olevien YANKEE CANDLE -tarrojen avulla, ja uskomattomien kynttilävalikoimien lisäksi liikkeessä on aivan upeat asiakaspalvelijat auttamassa ja neuvomassa.


Tässä postauksessa teille kevään must-tuoksutettavat Yankee Candle tuoksut!


Cherry Blossom: tästä kynttilästä tuli heti mieleen Escadan vuoden 2013 kesätuoksu, Cherry In The Air, josta unelmoin ruotsinlaivalla. En koskaan hankkinut kyseistä parfyymiä, mutta kun tämä kynttilä löytyi, tuntui että sain sen hieman eri tavalla. Cherry Blossom on ihanan vaaleanpunainen ja tuoksuu kirsikankukilta. Se on samaanaikaan raikas ja makea sekä ihanan kukkainen; aivan saman tuoksuinen kuin aiemmin mainittu Escadan hajuvesi. Tällä kertaa hankin vain pienen votiivin, mutta luulen tarvitsevani tämän isompanakin...


Sicilian Lemon: olen aivan ihastunut keltaiseen ja sitruunoihin. Kerroin pari postausta sitten uudesta keltaisesta paidastani ja nyt se paita sai vertaisensa kaverin.  Kun näin tämän pienen auringon muiden kynttilöiden seassa, en voinut muuta kuin ottaa sen mukaani kassalle. Yankee Candlen kirpsakka Sicilian Lemon tuo minulle mieleen lapsuudesta rakastamani kovat sitruunakarkit, sillä kirpeän sitruunantuoksun mukana on myös hippunen jotakin makeaa. Kun energiat alkavat olla lopussa, ei tarvitse muuta kuin tuoksuttaa tätä.


Lemon Lavender: LUSH Sleepy -vartalovoiteen tapaan tämä Yanke Candle on myös super rentouttavan laventelinen eli täydellinen iltoihin. Sitruunaisesta nimestään huolimatta, sitruunaa ei tässä huomaa. Yankee Candlella on myös pelkkä Lavender -kynttilä, mutta minusta se on liian raskas, joten uskon tuon sitruunan tuovan tähän sen mitä Lavender -kynttilässä kaipasin. Lemon Lavender on keveämpi ja raikkampi, olematta kirpeä tai energisöivä. LUSHin rasvan ja tämän kynttilän voimin uppoan kyllä varmasti elämäni parhaimpiin uniin!


Kuulostiko jokin näistä tuoksuista omaan korvaasi hyvältä? Ehkä oma suosikkini näistä kolmesta on kuitenkin tuo Cherry Blossom. Se on aivan ihana! Se on ollut myös ainakin Mannerheimintien Sisustuskauppa.com -liikkeessä hitti ja hyllyjä on saatu täytellä vähän väliä.

Sisustuskauppa.comin valikoimiin on tullut paljon muitakin ihania kevät- ja kesätuoksuja, joten kipin kurkkimaan  verkkokauppaan tai sitten livenä Tuusulan tai Helsingin myymälöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti