11/12/2016

ENSILUNTA & KURPITSAA

Ensilumi on satanut enkä mä tiedä syksyttääkö vaiko jouluttaako. En ole saanut syksystä vielä tarpeekseni, mutta toisaalta haluaisin jo vain leipoa joulutorttuja ja pipareita sekä kuunnella Michael Bublén joulualbumia 24/7 (jota jo kylläkin teen...). En edes muista milloin viimeksi olisi ollut näin paljon (ja näin kauan!) ihan oikeasti lunta marraskuussa. Aamut ja illat ovat ihanan valoisia ja ulkona on niin raikasta. Lumi tuli tosi yllättäen, ja sen näkee puistakin. Monissa on yhä lehdet jäljellä! Fiilaan nuo puut hyvin... Kaiversin vasta tänään kauan aikaa sitten ostamani kurpitsan ja voi elämä kurpitsaa on nyt paljon! Leivoin kurpitsapiirakan sekä tein pari purkillista kurpitsavoita (eng. pumpkin butter) ja mulla on yhä käytettävänä puolikas kurpitsa. Tiedossa on siis kurpitsakeittoja sekä ihan kunnon pumpkin spice latteja ihan oikeasta kurpitsasta tehtynä. Nam!
Mä olen saanut jo kauan aikaa sitten tarpeekseni tästä jaksosta koulussa ja odotan koeviikkoa, ja näistä kursseista eroon pääsemistä. Jotenkin tuon Puolan jälkeen kaikki oli hetken ihan blurrissa, mutta silti piti hypätä kouluun ja arkeen. Nyt se tuntuu kunnolla olevan takana päin ja olen valmis joulua ja kaikkea uutta, ihanaa ja lämmintä varten. Koulu tai aikaiset aamutkaan ei tunnu niin pahalta, kun tietää, että joulukuu tulee hyvää vauhtia jouluvaloineen, tonttuineen ja voi vimpulat! Mä olen niin innoissani.

Super kivaa ja rentoa lauantaita! Mä jatkan tätä iltaa mukavasti terveystiedon tutkimustekstien parissa...

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosi paljon näistä sun kuvista! Mulle joulunodotus on hyvin samantyyppistä kuin syksyn fiilistely. Kynttilöitä, villasukkia, peiton alle kääriytymistä, tunnelmaan sopivaa musiikkia. Eihän toisen fiilistelyn tarvitse poissulkea toista kokonaan, ehkä molemmille on vielä tilaa :)

  ps. rapsutuksia koiruudelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Ei tässä tarvitse valita. Joulutossut jalkaan ja syksyn elokuvat pyörimään. ❤︎ Kiitos jälleen piristävästä kommentista!

   Poista