11/05/2016

3x SUOSIKKITREENIT (fall edition)

Kirjoittelin heinäkuussa postauksen mun kesän suosikki kotitreeneistäni, mutta kun vuodenajat vaihtuu niin tunnelma ja ne lempparitreenit hieman vaihtuu sen mukana. )Blogilates pysyy silti suosikki treenikanavana!) Kesällä tykkään vahvoista popbiiseistä ja cardio-treenit on enemmän silloin mun mieleen kuin ne on nyt. Syksy on enemmän sitä aikaa, kun haluan olla sisällä treenaamassa lihaskuntoa. Tässä on kolme lemppari syksytreeniä!

10 Minute Ab Sculpting Workout: tässä on Blogilatesin VS Model Ab -treenin jälkeen ehdottomasti mun toinen suosikki treenivideoni. Vaikka video on vain sen 10 minuuttia pitkä niin vatsalihakset palavat ja liikkeet tuntuu. Varsinkin liike, joka alkaa 5 minuutin tienoilla... Huuh! Syksyisiä viboja tuo ihanasti kurpitsoilla ja syksyisillä koristeilla koristeltu huone, jossa Cassey treenaa. Tätä suosittelen erittäin lämpimästi!

Weightless Arm Workout: siis kuinka voikaan ihminen vihata punnerruksia? Mä en ole yhtään punnerrusihminen, ihan oikeasti. Teen niitä silloin tällöin, mutta mun heikkojen käsieni takia en oikein.. Ne ei oikein onnistu. (Tiedän, tiedän, pitäisi harjoitella tullakseen mestariksi.) Onneksi on kuitenkin tällaisia punnerruksettomia ja painottomia käsitreenejä, jotka tuntuvat ihan yhtä paljon kuin punnerustreenitkin!


Sculpted Legs in Skinny Leggings Workout: kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä legginsseissä? Yleensä jalkatreenit on aina niitä kyykkyjä ja jalannostoja. Tässä videossa on toisin. Apuvälineeksi tarvitaan tuoli, jonka avulla liikkeet tehdään ja kyllä mun balettitanssijan jalkanikin tämän treenin jälkeen tärisevät... ja paljon.

Kokeile videoita erikseen, osana omaa treeniä tai tee kaikki kerralla! Kerro kommenteissa mitä pidit!

2 kommenttia:

  1. Punnerrukset ei kyllä kuulu munkaan suosikkeihin! Käsien puolesta vielä menee, mut mulla ongelmana on jalat :DD Ne ei ikinä pysy paikoillaan tai sit jos pysyy ni niihin alkaa muuten vaan sattua epätavallinen asento. Mut kivoja treenivinkkejä, pitääpä testailla noita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jes! En siis ole yksin tämän punnerusasiankaan kanssa. :D Testaile, testaile! Huippu videoita!

      Poista