8/13/2016

5x PARASTA JUURI NYT


THE CARRIE DIARES: Mun uusi ja suuri sarjaobsessioni! Kauankohan mä tätä sarjaa välttelinkin.. No, Anna-Sophia Robbin kasvot tuijottivat mua liian pitkään Netflixin omalta listalta ja lopulta kurkkasin ensimmäiseen jaksoon. Takaisin paluuta ei ole. Menen jo läpi toista kautta. Rakastan tätä sarjaa ja näitä 80-luvun viboja!

ALPRO SOYA MUSTIKKA JOGURTTI: En varmaan ikinä ole maistanut näin hyvää jogurttia.. Ja se ei ole maustamatonta?! Kaikki epäluulot ja muut nurkkaan tai roskiin asti, sillä tämä vegaaninen jugu on ihan älyttömän hyvää, ihanan mustikkaista ja niin kauniin violettia että oksat pois. (Voisipa se olla vain pikkuisen halvempaa!)
PS. Tätä löytyy myös vaniljan makuisena! Nam, sekin on huippua!

SUMMER PEACH -KYNTTILÄ: Ensimmäinen ostamani Yankee Candle on ollut ehdottomasti kesän yksi parhaista ostoksista. Se on uskomattoman persikkainen, sopivan makea ja tuoksu leviää polttaessa koko huoneeseen. Täällä tuoksuu siis aivan taivaalliselta. Piakkoin kesä alkaa taittua syksyyn eikä tämä kynttilä ole liian raikas elokuun sateisiin.. Sopivan pehmeä ja makea ennen syyspäivien kanelisia kynttilöitä! Tämä löytyi Sisustuskaupasta.

AUGUST 2016 SOITTOLISTA: Mun tämän vuoden elokuun Spotify soittolista on mieletön! Kuuntelen sitä koko ajan: aamubusseissa, juoksulenkeillä, juuri nyt.. Listalla on mukana mm. Imagine Dragonsia, Halseytä, Ryan Adamsia, YOUNGHEARTedia ja Bastillea. Ja mut löytää Spotifystä nimellä vilmabrownie!

EAT PRAY LOVE: Elizabeth Gilbertin kirjoittama kirja hänen omasta elämästään, vuodesta maailmalla, jonne hän raskaan eron lähtee etsimään itseään. En ole päässyt vielä edes puoleen väliin, mutta kirja on herättänyt paljon ajatuksia ja mietittävää. Elämässä ei ole vain yhtä tietä. Suosittelen ehdottomasti, erittäin lämpimästi lukemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti