4/30/2016

GOOD VIBES ONLY

kuva: weheartit
Joskus tulee niitä hetkiä, kun vaan löytää itsensä pohjalta tai vähintäänkin jostakin todella syvältä, jossa on pimeää ja kaikki ahdistaa. Mutta niistäkin syvyyksistä noustaan ylös.  Kuten muutamista huhtikuun postauksista olettekin huomanneet, on mun ympärilläni ollut koulustressiä ja painetta monesta suunnasta. Nyt alkavat tiukimmatkin solmut aueta ja elämä järjestäytyä kasaan. Päätin tämän viikon alussa, että nyt loppuu se synkistely ja lähdin uudella energialla viikkoon. Eihän tämä täydellinen viikko ole ollut, mutta tuhat kertaa parempi kuin edellinen.
Keskityin pieniin asioihin, jotka tekivät päivistä hyviä ja ajattelin toukokuun alkamisen ja vapun kunniaksi (sekä vain ihanan elämän kunniaksi!) listata teille muutaman ihanan asian, jotka toivottavasti bongaatte omasta elämästänne.

❤︎ Uusi sisustus: Rakastan mun uutta vaaleanpunateemaista sisustustani! Huone on nyt raikas ja keväinen.
❤︎ Hyvät yöunet: Voi kuinka niin pienestä ja yksinkertaisesta asiasta tuleekaan niin paljon parempi ja toimivampi olo. Stressiä ja ahdistusta saa varmasti helpoiten lievitettyä nukkumalla oikeasti hyvin.
❤︎ Sadepäivät kahvilassa: Historian tunti oli peruttu, joten suuntasin koulun naapurikahvilaan. Tilasin chai latten ja valtavan keksin ja istuin rauhassa, sadetta turvassa, lukien huhtikuun obsessiotani eli Fangirliä. Ihana hetki!
❤︎ Kesän YouTube -videoiden suunnittelu: Videoiden suunnittelu ja aikatauluttaminen ovat yksiä mun omia lempparijuttujani. Uusien videoiden pohtiminen vie mut jonnekkin ihan toiseen maailmaan. Mun videoiden suunnittelulle omistettu vihko nyt suorastaan pursuu ideoita.. Odottakaahan vain mitä on tulossa!
❤︎ Mun oma april -soittolistani: Mukana mm. biisit Pompeii, It's Time, Lush Life (acoustic) ja Wire.
❤︎ Vappupallot: Ensimmäiset vappupallot näin viikon alussa bussissa, kun olin menossa kotiin. Ulkona satoi ja ihmiset olivat harmaita, mutta ne pallot.. Siinä oli mun päiväni pienet neon auringot.
❤︎ Zoellan uudet vlog -videot: .. ja parastahan on se, että niitä on tullut tällä viikolla lähes päivittäin! Joka päivä koulun jälkeen olen tehnyt itselleni ruokaa ja katsonut uuden vlogin Zoelta ja hetkeksi edes vain rentoutunut.
❤︎ Vaatekaapin uudistaminen: Kevättä ja kesää varten olen sekä ostellut että tilaillut uusia vaatteita. 
❤︎ K E S Ä T Y Ö T: Olin aivan paniikissa jo maaliskuun alusta lähtien siitä, saanko ollenkaan töitä ja hain vaikka kuinka moneen paikkaan.. No, nyt se selvisi! Mulla on parisen viikkoa töitä Lidlissä kesän lopussa! Yay!
❤︎ Muitakin hyviä uutisia.. Kurssivalinnat onnistuivat hyvin viime tiistaina, sain tietää päässeeni Kallion lukion musikaaliin ensi vuonna näyttelijäksi ja lähden syksyllä historian kurssin matkalle Puolaan!

Toivottavasti teillä on ollut edes jotakin ihanaa elämässänne viime viikkoina. Jotakin pientä tai jotakin suurempaa. Ja jos ei ole.. Uusi viikko ja uusi kuukausi alkaa! Aika tehdä muutos ja ottaa elämä edes hieman positiivisemmin vastaan. Kiitos kaikista kommenteista myös mun masentavimpiin postauksiin. Te jaksatte aina piristää! :-)

4 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko kommentoida: weheartit ei ole mikään lähde kuvalle. Vähin mitä vois tehdä, olis pistää linkki ees suoraan siihen kuvaan, eikä pelkkään sivustoon, jolloin alkuperäinen lähde olis ees mahdollisesti jäljitettävissä. Mut toikin kuva on luultavasti alun perin julkaistu jonkun muun blogissa, instagramissa tai vastaavassa, eikä sen alkuperäinen julkaisija luultavasti oo yhtään innostunu siitä et kuva leviää nyt nimettömänä.

  En yleensä jaksa kommentoida tästä aiheesta kellekään, mut tykkään sun blogista ni siks vaivauduin. Älä siis aattele et oon vaan herneen nenään vetänyt nipottaja, vaan ihan oikeesti haluun et mun suosikkiblogeissa on tekijänoikeusasiat kunnossa :D

  Ihana postaus noin niinku muuten, piristävistä jutuista on aina kiva lukee, ja onnee hurjasti musikaaliin pääsystä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet ja tiedän kuinka vaikea kuvanlähdepaikka weheartit on. Eihän tuo toki kerro yhtään mitään mistä tuo kuva alunperin on peräisin, mutta en valitettavasti ole ottanut kuvan linkkiä talteen ja siksi noin epämääräinen kuvanlähde.. Kiitos muistutuksesta ja seuraavina kertoina yritän muistaa ottaa kuvien osoitteet talteen! (Tämä on tosi tärkeä juttu kaikkien kannalta!)

   En ota ollenkaan pahakseni! Oikeasti, siis tosi hyvä, että joku viitsii sanoa ja muistuttaa. En nyt voi tehdä tälle kuvalle enää muuta (ellen poistaisi sitä), mutta tulevissa postauksissa (mikäli weheartitistä käytän kuvia) niin tekijänoikeisjutut pitää kyllä laittaa kuntoon. :-)

   Kiitos paljon kommentista kaikin puolin ja tosi kiva, jos piristi sun päivää! ❤︎

   Poista
 2. Löysin tieni just sun blogiin ja sait uuden lukijan :) sulla on kyl tosi kiva tyyli kirjoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Niin ihana kuulla, että tykkäät ja että tänne tiensä löytää myös uusia tyyppejä. ❤︎

   Poista