10/18/2015

syksyrakkautta

kuva: weheartit

Lämpimiä neuleita, lämpimiä värejä, lämmintä teetä.. ❤ Kuka kehtasi koskaan väittää syksyä kylmäksi ja ikäväksi? (Ihmettelen kuinka kirjoitan syksyinnostuksestani tänne blogin puolelle vasta nyt, koska jo elokuusta asti olen kaikille mahdollisille ihmisille (joille olen kehdannut) julistanut onnellisena, että kohta on syksy.) Mä olen aivan 100% syksyihminen. Tykkään kaikista vuodenajoista enkä luopuisi yhdestäkään, mutta syksy on mun personal favorite. Hyvät tv-sarjat jatkuu, ulkona on värikästä, kaikkialla saa näyttää ihmisburritolta ilman tekosyitä = ihanat neuleet!, aamuisin hengitys huurustuu, tee, kurpitsat, kaneli, villasukat, Halloween, kahvilat.. Yksi mun parhaista ystävistäni, Julu - joka on 100% kesäihminen -, nauraa ihan joka kerta, kun puhun/hihkaisen jotakin syksystä ja tägää mut ihan kaikkiin mahdollisiin idiootteihinkin syksypostauksiin niin Facebookissa kuin Instagramissa. Vaikka monille syksy on juuri sitä kurjuuden, kylmyyden ja pimeyden aikaa niin mä näen ulkona kukkasia. Jokainen lehti on syksyllä kukkanen. Eikä ulkona tule vilu, kun on tarpeeksi päällä. Oletkos ajatellut huiveja ja söpöjä pipoja ihanissa väreissä? Syksymuoti on ihan parasta!

Ja oikeasti.. läksyjen tekeminen kynttilän valossa? Totta kai mä mielummin kääriydyin mun kukkahuopaan ja katson American Horror Storyä teekupin ääressä täristen kauhusta ja innosta, mutta ei se koulukaan syksyllä niin hirvittävältä tunnu. Teestä, kukkahuovasta ja AHS:tä puhuen.. Taidanpa seuraavaksi tehdä juuri noin. Hymyilkää ja nauttikaa syksystä! Jos syksy ei innosta niin muistakaa, että kohta on joulu, joka on muuten mun toinen lempparijuttu koko maailmassa. ❤

2 kommenttia:

  1. Aiettä miten ihana postaus! <3 Niin, ja täällä toinen joka kyllä ehottomasti pitää syksystä! Syksyssä on vaan niin parasta kynttilät, neuleet, luonnon kauneus.. siis niin paljon hyviä asioita! :) Hahaa, en vaan oo oikeen vielä päässy itteni kans sopuun siitä, mikä vuodenaika on mun lemppari, joten sanotaanko nyt vaikka niin, että kaikki vuodenajat on mun lemppareita :--D ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanaa kuulla, että tykkäsit ja että en ole ainoa syksyn ihastelija! ❤ Vihdoin joku oikeasti ymmärtää mitä tarkoitan! Suomalaiset alkavat syksyisin synkiksi, mutta onneksi on muitakin, jotka eivät synkistele. :) No, onko vuodenajoista oikeastaan ihan pakko valita lempparia? ツ Kaikki on tosi upeita ja kaikissa omat ihanat juttunsa! (Katsotaan niin, että mäkin talvella hihkutan talvesta ja niin eteenpäin..)

      Poista