10/19/2015

it's those cold nights and hundred cups of tea

Syysloma. Se ihana syksyn koulu- ja arkistresseistä pois repivä pieni pelastus. En vielä syyslomaa edeltävällä viikolla - siis ihan sen alussa - ajatellut, että tarvitsisin lomaa näin kiivaasti, mutta viikon lopussa.. Olin aivan poikki, väsy ja viikon hengähdystauko tuli todella tarpeeseen. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa leffassa (menkää katsomaan Inside Out!), treenailla Blogilatesia ilman kiireitä, hurrata isin kanssa sohvalla The Walking Deadin jatkumista, junailla Viialaan Iidalle ja soudella iltamyöhään, palelluttaa sormet, ottaa syksykuvia ja nähdä kirkkain tähtitaivas vähään aikaan, kirjoitella niitä näitä, maalailla pitkästä aikaan ja ehdin mä vähän nukkumaankin. Koulujuttuja tein loman vikana iltana eli en sen pahemmin itseäni koululla stressannut. Tekemistä oli niin paljon, että toinen viikko tai ihan pari päivää lisää olisivat tulleet tarpeeseen.. No, onneksi on viikonloppuja ja parin kuukauden päässä joululoma. ❤

2 kommenttia:

 1. Sulla on ollut kivan kuuloinen syysloma! Ja Inside Out oli tosi hauska, kävin kans tsiigaamassa sen yhden ystävän kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä oli. :) Mun tyyliini täynnä ohjelmaa, mutta onneksi just ihanaa semmosta! Oi, Inside Out oli aivan ihana. Oli kyllä ihan mun juttu!

   Psst! Kommentti piristi päivää yhä entisestään! ❤

   Poista