3/10/2015

Tätä elämä on

arkea1 arkea2 arkea3 arkea5 arkea6 arkea7
Elämä on kiirettä, stressiä, koulua, harrastuksia, ystäviä. Se on hetkiä, kun ehdin maalata vähän, pelaan Lord Of The Rings -lautaroolipeliä kaverin 18-vuotis synttäreillä enkä tajua pelistä mitään (mutta silti mulla on tosi hauskaa sitä pelatessa ja haluun pelata uudestaan!), tarjoan kaverille smoothien uudessa smoothiebaarissa, odotan bussia Pasilassa, tajuan ruotsin tunnilla että eihän se niin kamalaa ole,  tajuan kahden stressaavan kokeen olevan edessä, täytän lukioita varten papereita ja panikoin, kun on jo kiire. Joskus osaa samaistua siihen Huojuvaan Torniin, joka kaatuu, koska liikutat väärää palikkaa ja joudut kasaamaan tornin uudestaan. No.. arki on tällaista ja on aina ollut. Hektistä ja stressaavaa, mutta on mulla sellaisia ihania kullanhohtoisia onnenhetkiä pitkin näitä viikkoja ripoteltuna, ettei tämä todellakaan ole mahdotonta. Väsyttää vähän, mutta kohta paranee. Kesään on niin vähän aikaa ja nytkin ulkona melkein paistaa jo aurinko aamuisin, kun kouluun lähtee. Yhteishaku loppuu viikonpäästä ja viimeiset rutistukset lukioiden eteen on vielä tehtävissä ennen kuin kaikki päätökset on sitten sielä toisessa päässä tätä lukiojuttua.. Nimittäin niissä lukioissa. Huuh, kyllä mua vähän pelottaa, mutta jos ei pelottais niin oisin vähän huolissani. Yritän vaan tehdä parhaani kaikessa ja tehdä niitä asioita, jotka mut tekee onnelliseks. Tällähetkellä mut onnelliseksi tekee Emmy, joka tänne tuli tänään ja toivottavasti sullakin on joku/jokin joka tekee sut onnelliseksi tällä hetkellä. ♥

4 kommenttia:

 1. Tiiäkkö, on niit ihmsii, joiden tekstit saa hymyn huulille ja ajatteleen vaan sitä yhtä ihmistä.

  Sä oot just sellane. Siis. Oon sanonu tän monesti, mut oikeesti, tää sun blogis on yks niistä, joiden postauksia odotan todella paljon, ihan vaan sun kirjotustyylis takia. Ja kuvien. Nää postaukset saa mut aina hymyilee. Ihan aina.

  Ah, arki on joo stressaavaa. Ihan liian stressaavaa.Nauti niistä hetkistä ku saat olla siellä yläkoulussa vielä, kun siirryt lukioon, arkes saattaa muuttua tuplasti hektisemmäks. Ja stressaavammaks :D! Kaikki menee hyvin, siihen on pakko uskoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, kaiken tämän sähellyksen keskellä on ihana lukea tällaisia kommentteja. ♥ Kiitos paljon joka sanasta, ihan oikeasti. Musta on niin ihana kuulla, että saan jonkun päivästä edes hitusen verran paremman tekemällä just niitä asioita mistä tykkään. Siinä missä mä saan sut hymyilemään.. Sä myös saat mut hymyilemään!

   Ja kiitos tästä vinkistä! Yritän nauttia näistä kuukausista, vaikka kiirettä pukkaa ja tuntuu, että mikään ei voisi olla kamalampaa.. Katotaan ensi syksynä mitä silloin sanon. :D

   Poista
 2. hiii niin ihana olet!! <3 <3 <3

  VastaaPoista