11/20/2015

long time no see

Siitä on taas parisen viikkoa, kun viimeksi olen jakanut kuulumisiani tänne. Monta postausluonnosta on tekstien listaan syntynyt, mutta mitään en ole (vielä) postannut. Viimeisiä koulujuttuja ennen koeviikkoa on opeteltu kuumeisesti ja mä olen ehtinyt olla puolikuntoisenakin, sillä mitä olisi marraskuu ilman muutamaa kipeää päivää? Taistelin silti jonkinlaisessa okei -kunnossa sitten viime viikon ja raahauduin kouluun joka päivä, mutta onneksi nyt on jo parempi olo. Treenaaminen on tuntunut ihan mielettömän hyvältä tuon kipeilyn jälkeen. Onneksi huonoja hetkiä seuraa hyvät hetket ja viikon sisällä mulle on sattunut vaikka kuinka paljon kivoja juttuja vaikka on tässä ehtinyt stressiäkin kerääntymään, maailman menot järkyttämään ja ajatukset heittelehtimään hurjasti.. Jos saisin nyt vähän avattua mitä tässä 16-vuotiaassa päässä liikkuu. :-)


Perjantai 13. päivä on useille huonon onnen päivä, mutta mulle kävi mielettömän hyvä tuuri! Olin kirjoittanut nimeni ja tietoni Forumin Glitterissä lipukkeelle, jonka avulla oli mahdollisuus voittaa korusetti ja ennakkoliput Nälkäpeli Matkijanärhi osa 2:seen.. Mä en oikeastaan koskaan voita mitään, mutta nyt onnetar suosi mua ja voitin tämän kilpailun! Wohoo! Valitsin ihanat korut itelleni ja otin äitin mukani kattomaan Matkijanärhi kakkosen. Onnistuin joskus muutama vuosi sitten, äidinkin koukuttamaan näihin kirjoihin ja innokkaasti se on suorastaan repinyt minut mukanaan katsomaan jokaisen Nälkäpeli -elokuvan leffoissa! Mutta ne jotka ovat aikaisemmin mun blogejani lukeneet tietävät, että olen mennyt joka kerta ensi-iltapäivänä katsomaan ison kaveriporukan kanssa Nälkäpelit ja no.. Vaikka kävin ennakkonäytöksessä, niin menin myös sitten seuraavana päivänä, kun leffa virallisesti oli ulkona. Mä en oikein osaa sanoa mitä mieltä olin. Vähän hämmentynyt olen ja ihan tyytyväinen, ettei vika leffa ollut itken-hyökyaallon -sarjaa.. Huh. Yhteiskunnallisesti kyseinen elokuva oli kuitenkin todella ajankohtainen. Vieläkin henkeä salpaa mihin aikaan Matkijanärhi tuli ulos. Tällähetkellä kun maailma nyt on pommejä, kuolemaa ja maiden välisiä ongelmia.

Leffoissa käyminen ei ole ollut ainoa juttu mun to-do -listoilla. On ollut hirveästi viimeisiä koulujuttuja ennen toisen jakson päätöstä ja mun elämäni toista koeviikkoa! Koulun lomaan mahdutan niin balettitreenejä kuin omia kotitreenejä. Viikon sisään on mahtunut kirjallisen ilmaisun tekstejen valmiiksi kirjoitusta, kemian opiskelua ja poliittisia ajankohtaisiaohjelmia yhteiskuntaopin asioiden muistamisen toivossa. Englannin sanoja on nyt pänttäyksen alla ja kielioppien kertailu on seuraavaksi tehtävänä. :-) Onneksi mun elämäni on englantia täynnä (terveisin: youtube -addikti/hollantilaisen kaverin kanssa snapfire/suomen kielikin katoaa, kun juttelen enkkua kaikille) niin ei ole siitä huolta! Kemia sen sijaan vähän huolestuttaa ja no.. yhteiskuntaopissa on vain niin paljon muistettavaa, että en voi vain huokaista helpotuksesta.

Onneksi on opiskelutaukoja varten YouTube ja joulufiilistely!


Syksyfanaatikon suruksi kaikki lehdet ovat jo melkein tippuneet ja syksyn lämpimänviileät kelit alkavat pian olla historiaa. Mä kaipaan jo nyt syksyn värejä ja syksymuotia, mutta onneksi syksy tulee joka vuosi ja alle vuoden päästä on taas ihana syksy! Sen jälkeen, kun koulut alkoivat niin aika on mennyt ihan hurjan nopeasti.. Huhhuh. Vähän hurjaa ja syksy vaan hujahti ohi. Hyvä puoli tässä ajan kulumisessa on se, että nyt kun melkein kuukausi jouluaattoon niin saa ilman tuomitsemista jouluttaa jo virallisesti! Wohoo! Mua katsottiin vähän kummallisesti, kun lokakuun puolessa välissä jo vähän hihkutin joulua. Nyt kukaan ei voi enää sanoa mitään, kun kuuntelen Spotifysta vaan joulusoittolistoja ja katson uudestaan Zoellan jouluvideoita. Oh guys, you know the Christmas posts are coming. Wait for 'em..

Vähän yli kaksi viikkoa (tarkalleen 17 yötä!!!), että Emmy tulee takaisin Australiasta/Aasiasta ja pääsen vihdoin fiilistelemään kaikkea, yökyläilemään, kattomaan kauhuleffoja ja viettämään joka vuotista Sorsista tuon rakkaan kanssa. Sorsis on meidän oma jokavuotinen jouluinen yökyläjuttu, joka siis yleensä tapahtuu marraskuun alussa.. Mulla on ihan hirmu ikävä Emua ja koko syksy on aika ajoin tuntunut tosi yksinäiseltä ja tyhjältä ilman Emmyn pirteyttä ja syksy-/jouluhehkutusta. Nyt syksyllä olen oikeasti välillä ollut tosi yksin mun syksyttelyn kanssa. No, nyt ei enää kauaa!

Illat pimenee, kynttilät mun huoneessa vain lisääntyvät, pipareita ja joulutorttuja leivotaan useammin ja ylihuomenna sytytetään Helsingin joulukadun jouluvalot. Kaikkea ihanaa siis edessä. Toivottavasti teille kaikille kuuluu myös hyvää ja vaikka ei elämä hymyilisi sitä leveintä hymyä niin löydätte niitä pieniä asioita, joille suupieliä kohottaa. Mä en tiedä miksi tästä postauksesta tuli näin sekava, mutta mulla on ajatukset aika monessa paikassa. Koeviikko, joulu, kaikki erilaiset suunnitelmat ja toisaalta myös viikko sitten tapahtuneet terrori-iskut.. Älkää antako pelolle tai pimeydelle valtaa. Maailma on valoisa paikka, jos osaa löytää oikeat valot ja jos ei löydä: on parempi itse asialle jotakin ja sytyttää useampi kynttilä. ❤

Kiitos muuten teille, jotka vastasivat pikku kyselyyn navigointipalkissa! YouTuber -postaus tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti