11/26/2015

BLOGMAS?

Navigaatiopalkissa kysely Blogmasin postauksiin liittyen! ☛

Otsikko kertoo jo kaiken. Mä olen miettinyt tosissani nyt pari päivää sitä, pitäisikö perinteinen ja ihana tuttu Christmas olla mun osalta tänävuonna villi ja haasteellinen BLOGMAS! Mä olen kirjoittanut hirmuisesti postaus ehdotuksia ylös, intoillut jo valmiiksi ja miettinyt pääkuumana sitä onnistuisinko tässä oikeasti ja mitä tästä tulisi ja.. Tajusin, että mä mietin liikaa!

Jotkut siellä ruutujen toisella puolella varmaan pohtivat, että "Mikä Blogmas? Mihin tämä tyttö nyt on ryhtymässä?", joten vedetäänpä pieni esittely tuokio ennen mitään muuta. YouTube ja vloggaus maailmassa monet tuntevat termin videoblogi nimellä eli tällöin homma on nimeltään Vlogmas. Oli sitten kyse videobloggaamisesta tai tästä blogin kirjoittelusta niin idea on sama. Koko joulukuun ajan - siis itseasiassa jouluun asti - postataan postaus! Vähän niinkuin oma virtuaalinen  joulukalenteri! Varsinkin monet isot ja seuratut youtuberit tykkäävät tehdä tätä joka vuosi ja katsojat usein rukoilevat lemppari youtubereidensa tekevän Vlogmasin. Videot ovat usein tavallisia vlogeja, mutta myös täynnä joulukoristelua, leipomista tai jotakin muuta spessua! Mä nyt sitten mietin pitäisikö tehdä tämä old-school-style eli bloggaamalla. Itse odotan muutamalta youtuberilta kuumeisesti mitä joulukuussa on tiedossa (ja niistä lisää myöhemmin..) ja koska olen päässyt tähän hillittömään joulufiilikseen jo pari viikkoa sitten niin miksen purkaisi sitä tännekkin extreme bloggaamalla joulukuun?

Mitä haluaisitkaan nähdä Blogmas -postauksissa? Olisitko sinä edes innokas seuraamaan mun Blogmas -haastetta? Tätä voi oikeasti sanoa haasteeksi! Monille bloggaajille/vloggaajille tämä on aikamoinen stressi. Joka päivä postauksen postaaminen.. no, tiedätte kuinka varsinkin mun postaustauot saattaa välillä hän venyä ja helposti tässä koulurumbassa unohdan sitä ja tätä. Nyt tässä ei saisi käydä niin. Nyt niin ei käy. Joten halusit tai et.. Olit valmis tai ei.. *rumpujen pärinää*

From The 1999 Blogmas is coming!
Alkaen 1. joulukuuta 2015! Nähdään silloin!

14 kommenttia:

 1. oi voi kun tää blogin ulkoasu on niiin kiva!! vaikka tausta sattuikin ekaks hiuka silmiin :D..

  Mutta, mutta, todellakin jään seuraamaan tätä siun haastetta C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäät! Tosiaan, tausta on aika villi ja vähän pistää silmään, mutta aattelin, että se on jotakin uutta. Omaa näyttöäni pidän aika kapeana, joten mulla ei raidat hirveästi hypi silmissä. :D Pitää vähän katsoa jääkö tämä tällaiseksi, mutta ainakin hetken näyttää tältä!

   Jee, mahtavaa! En siis pelkästään itselleni täällä kirjoitele! :-)

   Poista
 2. Hei, olit linkannut blogisi demin joulukalenterikeskusteluun ja sieltä klikkasin itseni tänne :-D Ja onneksi tein, aivan ihana blogi sulla! Jään innolla seurailemaan, mitä kaikkea keksit tänne blogmasiin, itsekin nimittäin teen joulukalenterin blogiini :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon kommentista! :-) Ihana kuulla, että tykkäät ja innolla odotan, mitä tykkäät tulevista postauksista. Kurkkailen myös sun blogiin ja voisin myös seurailla mitä sun joulukalenterissa tapahtuu!

   Poista
 3. minäki oon miettiny tätä blogmasia! hui kauhistus XD

  http://yksinalle-yhdelletytolle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vähänkö kiva idea! Pakko varmaan toteuttaa omassakin blogissa, kuulostaa niin kivalta. Sun blogillas on persoonallinen ulkoasu ja vaikuttaa mukavalta, jään seuraamaan :)

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideasta kiitokset youtubereille, joita seurailen! :-) Kiitos paljon kommentista ja kiva, jos jäät seurailemaan! Kurkkailen sun blogiin, sillä pakko nähdä mitä muut omiin blogeihinsa ennen joulua keksii! ❄︎

   Poista
  2. Nyt kun oon tätä tarkemmin miettinyt ja yrittänyt keksiä joka päivälle ideaa, niin se tuntuu kyllä kauhean vaikealta! :D mutta tarkoituksena on ainakin yrittää. Aiotko itse kirjoittaa joka päivä jouluaiheisen postauksen, vai kirjoitatko välillä ihan jostain muusta? Jouluaiheisia olisi aika vaikea keksiä 24 :)

   Poista
  3. Tiedän tunteen! :D Mulla on postausluonnoksia pitkälista ja osa on ihan vaiheessa, osaa tuskin aloitettu, mutta ideoita kyllä riittää. Kyllä mulla ainakin lähes kaikki ovat jouluaiheisia! :-) Jos ei kaikki suoraan liity jouluun, niin ainakin on joulumieltä ilmassa. Mun hommaa helpottaa se, että ootte ihan super aktiivisesti vastanneet tuohon kyselyyn ja tiedän mitä toivotte postauksilta! ❤︎

   Poista
 5. Vastasin sivupalkissa olevaan kyselyyn, kuulostaa kivalta idealta! Mun mielestä muuten olis kivempi lukea, jos blogin teksti olisi mustaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivakiva! Auttaa tosi paljon, kun kerrotte mitä haluaisitte lukea. :-) Olen aikaisemmin miettinytkin pitäisikö tekstin olla mustaa.. Pohdin asiaa! Kiitos kommenista!

   Poista
 6. hei eikä miten mahti blogi sulla, tykkään hirmusti! :-)

  VastaaPoista