5/10/2015

I'm running out of time, going out of my mind


blogi1
Vappu kului mukavasti Even luona seitsemän henkilön tyttövoimin varsinkin, kun aamupalana oli lauantaina fresh bakes cinnamon rolls// Taylor Swiftin 1989 World Tour starttasi Tokiossa 5. päivä, aahh! 21. kesäkuuta (eli ensi kuussa!) on mun vuoro nähdä mitä toi kiertue livenä on. 41 päivää enää!  // Vaikka on yhä viileää niin lenkkipolut näyttää jo hyvältä ja mullakin lenkki tai pari viikossa piristää kummasti. :-) // Armi on varsinainen unikeko! Eihän noita koiria saa ulos, kun ne vaan aina nukkuu ja valtaa meidän sängyt vaikka pieniä ovatkin.
blogi2
My mind says I'm a Victoria's Secret supermodel ja selfieillä on hyvä harjoitella Vogue:n kanteen ilmettä, eiks yeah? Sain tosiaan tossa parisen viikkoa sitten elämäni ensimmäisen älypuhelimen ja kyllä se on kätevä kapistus vaikka moni asia on mulle yhä mysteeri. // Viisauden sanoja we♥it:istä. Pitää vaan olla rohkea ettei myöhemmin kaduta. :-) // Näitä näkymiä olen kohta sen kolme vuotta koulun ikkunoista kattellut. Mulla on enää 13. kouluaamua ja kevätjuhla. Hui. // Yhtenä keskiviikkona satoi, kun lähdin teatteriin ja lähin ihan kikseissä kotoa saappaissa ja keltaisessa sadetakissa. Kasvit ja puut tykkäsivät sateesta vähintään yhtä paljon kuin mä!
blogi3
Huuh, mun huone vihdoin näyttää siltä kuin haluan. Vähän on vielä fiksaamista, mutta pöytä näyttää just siltä, kuin toivoinkin. // Viivi onnistui ja viitsi räpsimään muutamia kuvia koulunpihalla jonain torstaina, kun aurinkokin suostui näyttäytymään. // Taylorin lisäksi mä olen tosi koukkuuntunut Disney:n Into The Woods -elokuvan soundtrackkiin. KUUNNELKAA SITÄ! // Isi ja pikkuveli olivat huhtikuussa pelaamassa Riikassa lätkää ja kun mä ja äiti jäädään edes hetkeksi kotiin kahdestaan.. Meijän jääkaapissa oli vaan tortellini pastaa, pestoa ja mozzarellaa. :-)
blogi4
Some selfie time with a friend. Iidaa näkee niin harvoin (koska välimatkaa meidän talojen välillä on 150km), että ne hetkekt pitää ikuistaa. // Ihanaa, kun aamulla herätessä voi avata verhot ja ulkona on valoisaa! Valoisammat aamut saa heti paremmalle tuulelle ja jalat juna-asemalle/bussille kulkee nopeammin. // Unelmoin kaupassa tuoreista marjoista, mutta ne on niin kamalan kalliita. #kesätulejo #tahdontuoreitamarjoja // Kesät on aina sitä seikkailujen aikaa! Mä olen aina haluan olla valmis kaikkiin seikkailuihin oli ne sitten pieniä tai suuria. Välillä pitää vaan muistuttaa itseään, että pitää olla rohkea ja lähteä eikä jäädä jumittamaan sohvalle. :-)

Tässä nyt hieman tiivistettynä mitä kuluneen kuukauden aikana on oikeastaan ehtinyt tapahtumaan! Näissä kuvissa ei näy, kuinka vitsisti mulla on ollut kouluhommia, mutta ne olisi ehkä maailman tylsintä katsottavaa.. Ja useimmat varmaan tietää mitä rumbaa ysiluokkalaisten kevät on? Ei mitään parasta herkkua. Onneksi kohta on kesäloma ja kaikkea kivaa tiedossa. ♥

Hyvää äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti